Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 79>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 15:49
Drage moje forumašice, vrijedne ručice SRETAN VAM USKRS i ugodno ga provedite sa svojima najdražima     
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 23:11
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Prvog slonića sam i ja radila za svoga sina na platnu...ta salveta mi je tako jednostavn a efektna.

A Mozart ti je odličaaaaaaan!!!

To je salveta ili decoupage papir???

Mozart je salvetica kupljena u Lumosu još oko nove godine
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 19:51
Joooooooooooooooooooooooj ova s plavim slonom...bombon
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 10:47
Prvog slonića sam i ja radila za svoga sina na platnu...ta salveta mi je tako jednostavn a efektna.

A Mozart ti je odličaaaaaaan!!!
To je salveta ili decoupage papir???
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 10:44
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

malo prije se vratih s jedne takve (babske klafraonice), ha ha, a potrajala jeeeeeeeeeeeeeeeee

Eh baš je bila prava kavica!!!! 
Mislim nazvat ćemo je kavica...WinkWinkWink
Društvo ugodno i opuštajuće!!!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 23:02
malo prije se vratih s jedne takve (babske klafraonice), ha ha, a potrajala jeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 21:34

Draga  mislim da bi ta kava trajala i trajala...nemam ništa protiv..dapače.....hvalasmile73...mislim da će još neko biti zainteresiran za  smile142
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 12:57
Sanjam, hvala ti od srca ali daleko sam ja od učiteljice. Ono što znam ili sam na svojoj "koži" isprobala to i želim podjeliti sa svima vama pa bilo to dobro ili manje dobro, lošega baš i nema
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 10:25
smile99Bravo, ti si Gogs mnogima od nas "teta salveta - učiteljica".
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 22:50
Originalno poslano od člana Vilavita Vilavita napisao:

Gogs, trebala bi napisati upute prije gledanja tvojih radova tipa -za eventualne nuspojave tijekom gledanja mojih radova-ne odgovaram!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot143.gif" height="66" width="69" align="absmiddle" alt="smile89" />...radovi su ti viče nego prekrasni, ne znam šta bi izdvojila, one anđele na početku...ili ove zadnje tanjure...prekrasni su!!!
Kad ću ja tako raditi, barem u pola kao ti?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley6.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Unhappy" /> Imam još puno pitanja i nedoumica...pa svagdje gledam gdje ću pokupiti kakvi savijet ili ideju..tebe je teško kopirati[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

jedna kavica i riješit ćeš svoj problem    
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana frezija frezija napisao:

Kutija ti je prekrasna ,  zanima me jesi li ti skinila onaj zlatni mehanizam za zatvaranje dok si ljepila salvete, jer super izgleda, bez greške.

kad se oteliš od skidanja farbe sa bravica onda drugačije razmišljaš. Da ,sada bravice skidam ali nedavno sam radila kutiju (vrati se malo unazad sa stranicama) onu "apstraktnu" sa slonićem, papigom... na kojoj nisam mogla skinutu bravicu jer je bila zanitana . Kad sam pofarbala kutiju, prije ljepljenja salvete višak boje sam skinula sa običnom čačkalicom struganjem, jer kad je boja suha lako se skida a ne kao prije sa mokrim štapićima za uši pa se sve razmulja, užas. Zaljepiš salvetu i kad se i ona osuši uzmeš skalpel i obrežeš oko bravica i to je to
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:51
Prekrasna kutija, imaš razloga biti ponosna, mislim daje ovo jedna od naljepših kobinacija s Mozartom!
smile120
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 20:41
Gogs, trebala bi napisati upute prije gledanja tvojih radova tipa -za eventualne nuspojave tijekom gledanja mojih radova-ne odgovaram!!smile89...radovi su ti viče nego prekrasni, ne znam šta bi izdvojila, one anđele na početku...ili ove zadnje tanjure...prekrasni su!!!
Kad ću ja tako raditi, barem u pola kao ti?Unhappy Imam još puno pitanja i nedoumica...pa svagdje gledam gdje ću pokupiti kakvi savijet ili ideju..tebe je teško kopiratiSmile
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 19:53
fantastično!!!!!!!!!smile94
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:11

smile99
ANĐELKA
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 15:33
sve za 5
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 14:14
smile55
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 13:56
Kutija ti je prekrasna ,  zanima me jesi li ti skinila onaj zlatni mehanizam za zatvaranje dok si ljepila salvete, jer super izgleda, bez greške.
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 13:06
Jako lijepo. .Clap
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 12:58
smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.