moje cvijece,moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I ja kažem Iris, pa ne moraš se baš svakom obratiti, lijepo uživaj što te mi hvalimo, pa znamo mi da sto puta pročitaš sve pohvale
![]() |
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
jadna dori s nama
![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
nemoras ni pitat,nego dasta cemo..samo neka te tm dopelja do stobreca..,a mi cemo lako dalje.. [ Može i do Splita, dalje ću ja, nema straja.
Ma mogu i u Klis, ako triba.
(samo prije ću stavit na ured - zatvoreno da daljenjeg radi sezone cvića)
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nemoras ni pitat,nego dasta cemo..samo neka te tm dopelja do stobreca.. ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
baka ja svoga uspijela preobratit ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
draga lantana najljepsa ti hvala na komplimentima,sve ti ih mogu uzvratit stostruko,jer imas pravi mali raj na zemlji ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Sreća pa sam ja daleko od tog vrtnog centra.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
A vidin ja da ću morat do Stobreča, i u taj novi vrtni centar, moraću se za ovo lito pripremit, barem na Hvaru da nešto posadin.
|
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Kaća dva puta sam gledala ovu tvoju temu i još ne mogu vjerovati koliko puno cvijeća i to kakvog na tako malom prostoru. Ja imam puno cvijeć, ali ni jedan pitar mi nije kao tvoj. Imaš neke čarobne ruke, sve je lijepo pitari, i ukrasne košarice, a kaktusi i sukulenti...
![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
||
da vas sve ne citiram ponaosob..
bergeniji i baki odgovaram na pitanje gdje zivim,jedno malo mjestasce uz more,tri kilometra juzno od splita..i bas je prava mikro klima,kako veli bergenia,raj za biljcice.. hoya slika ce bit uskoro,bome sam vec nakrcala balkon,pa iman sta i slikat ![]() trisa,kaktuse i sukulente obozavan najvise od sveg cvijeca,ako ti se nesto svidi,rado ti posaljem ![]() minimode,susjedo moja draga,u mbm-u sam bila i jucer i danas,nisan se bas nakupovala,bar ne koliko bi htjela..ali otkrila san ti jedan vrtni centar,kad ides od stobreca,pa tristotinjak metara prije mbm-a,to je nesto neopisivo,koji izbor imaju,kako je sve uredno,biljke zdrave,ma neopisivo.ako vec nisi bila tu,obavezno svrati ![]() jos jednom,hvala vam svima,od srca.. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
dori moja,drago mi je da si me posijetila malo,a jos bi mi bilo draze da dođes vidjet sve u zivo..a vrijeme prekrasno,taman za kavicu ispit na ovom mom balkoncicu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
cure moje drage,hvala vam,od srca, na komplimentima,divne ste
![]() |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Kratko rečeno krepala sam od zavisti!
![]() ![]() ![]() Mili Bože. Koje cvijeće.
Prvo boje na pr. surfinija.(crvene, bijele...).. pa ostalo da ne nabrajam, ali stvaaarno imaš predivnog cvijeća, kaktusa.... Gdje živiš? Možda si negdje i rekla, ali ja sam samo "šišala" po slikama....
Predivno....
|
|||
![]() |
|||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
||
joj boja i cvijeće, a kao ono nisi bila u mbm-a? super je cvijeće, šta se još sprema?
![]() |
|||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Hej kaća, ma ne stigne se svim, vidim da si i ti ljubiteljica kaktusa i sukulenta - bravo još jedan mali raj, za razmjena. Sve ostalo je također predivno, morat ću češće svratiti k tebi.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Skoknula sam i ja. Kačo, nadala sam se sličicama - balkon je sugurno predivan !?
|
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
||
Ej draga, evo skoknila sam malo i u tvoj raj, moram malo bacit pogled, da vidim s čime se vi to bavite, pa ne znam šta je lipše, a nije ni čudo što si ti kaća od pitara kad imaš ovoliko cvića ! Odlično, tvoj balkon je pravo cvjetno carstvo. Tebi je zapravo šteta što nemaš svoj vrt . ali vidim da se ti i na balkonu super snalaziš.
Bravo, vridnice, lipo ti to sve radiš.
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |