Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 56> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ja mislim da ste vi to zamijenili sa 2k - ili dvokomponentni lak za raspucavanje...ono što se radi u dva koraka...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Saara, imaš pravao......2k i je naziv za taj premaz koji daje taj " plastični look " ali smo na forumu počeli koristiti izraz 2K kao skraćeni naziv za dvokomponentni lak za raspoucavanje ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam govorila o ovom laku dvokomponentnom za raspucavanje
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() a što je s mojom planinom?????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedan novi Klimt. Slike stvarno jesu grozne, u prirodi je ljepše, eto ja zadovoljna. Vidite
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odličan je!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() reci mi, da li ove detalje (kockice, točkice i dr...) sama radiš?
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
A kako i nebi bila zadovoljna. Ovo ti je odlično!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Saara....meni je i ovo ogledalo prekrasno....Klimt...pa još i crno
..jesu to opet stihovi ( obožavanog mi ) L.Choena? (.... to the end of time..... ) ![]() |
|
![]() |
|
Hvala hvala vam puno. Sama crtam kockice miškopiško.....da da L. Cohen. Uvijek ga negdje umetnem. HVala vam
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
krasno.... svaka čast!!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Majstorski, nema šta. A treba imat ruku i za ovo pisanje, bravo!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dooobrooo...baš mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |