Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:30
mislim da se stvarno isplatilo truda, fantastično izzy!!! Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 10:10
Draga Proljećka - pa da si ti ostala bez teksta to stvarno ne mogu ni zamisliti kako izgleda! Mora da je tužno... Wink Drago mi je da ti se sviđa... Kao i ostalim curama - Anđelka i Andrea hvala! Već sam se bacila u novi "projekt"...
smile95
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 10:05
Draga moja a šta da ti kažem???

Bila sam nestrpljiva da vidim kako izgleda i sada kada sam je konačno vidjela ostala sam bez teksta ( to mi se rijetko dogodi LOL).

A i nakit....i to ti super ide!!!!
smile120
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 07:49

Ovo je zaista prekrasno smile120
ANĐELKA
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 22:33
smile141
 I ja bih da sam ti mama!!! Wink

Stvarno ti svaka čast Izzy!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 22:32
I bila je jako sretna... Sad još moram unutrašnjost malo ispuniti novim nakitom (čiju sam izradu jaaaako zapostavila zbog decoupaga) i tek onda sreći neće biti kraja! Hvala Dada... Hug
Moj blog

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 22:27
Svaka sekunda uložena u rad na ovoj škrinjici se potpuno isplatila...Stvarno si svestrana, kreativna...radovi su ti uredni, posebni, maštoviti...jednostavno, predivni! Mama je sigurno bila jako, jako sretna.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 21:48
Hvala Perla! Ma kakvi gotovo! Pa kupila sam ju da ju "rastrančiram", ali trebala si vidjeti kakvom gumom i tkaninom je ta kutija bila ukrašena, i masnom smrdljivom bojom namazana, stvarno fuj... Morala je "pod nož"! Big%20smile
Moj blog

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 21:44
Bok Izzy.
Moram priznati da si zaista hrabra (a sreća takve prati)!
Nikad se nebih usudila potpuno novu i gotovu škrinjicu ''rastrančirati'' kao što si ti to učinila, pa ni za kakav potpuni preobražaj. Kaj je gotovo je gotovo! Stvarno ti škrinja u novom izdanju izgleda originalno i super!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:26
smile93
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:03
ovo je stvarno super, baš sam zvala i dragog da pogleda kako je rad predivan... ne znam koji bih detalj izdvojila, ma predivnoClap
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:49
U škrinjicu je moralo nešto i staviti pa sam složila ovaj kompletić da se slaže uz tematiku... Mami se sve svidjelo, ja sretna! Embarrassed

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:47
Mami je također bio rođendan, a počastila sam ju škrinjom u njenoj omiljenoj tematici - Afrika. Najprije se zahvaljujem Gogs koja mi je rekla gdje da kupim škrinju, a potom teti u ljekarni za Apaurine jer izrada ovoga je trajala valjda više od 3 tjedna - brušenja, kitanja, bojanja, rezanja, drvofixiranja, stolarskih radova (tu mi je i dragi pomogao), ali mislim da se na kraju isplatilo!
Ovako je škrinja izgledala kad sam ju kupila... (Obožavam ove "potpuna preorazba" iliti "extreme makeover" sličice!)

Ovako nakon skidanja svega sa nje i prije brušenja.... Jadna...

A ovako na kraju...

Ovako izgleda unutrašnjost koju sam modificirala... Inače je škrinja bila prazna, ali sam dodala ono što svakoj ženi treba - ladicu i brdoooo pretinaca!

I serviranje...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:38
Dakle, nakon divnog vikenda doma i terapije domaćom kuhinjom, moram se pohvaliti da nisam samo jela i spavala već sam se aktivno odmarala.... Zapravo ne znam ni šta bi to značilo... Confused
No, evo kako je izgledala naša grančica ove godine koju su krasile Bubamarina i neka moja jajca... Bocun sam našla na tavanu, mama je negodovala u početku, ali mislim da sam ga uspjela spasiti od ležanja u prašini...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 18:13
Hvala Handmade (originalan username!)... Trudim se i moram priznati da se isplati na kraju, iako mislim da sam tek na nekakvom početku, treba još puno usavršavanja i eksperimentiranja! Hvala na savjetima, sigurno ću pokušati nešto (ili sve) od toga kad mi zatreba sljedeći put! Wink
Moj blog

Na vrh
handmade View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje handmade Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 18:02
Bok, tvoji radovi su mi stvarno odlični, posebni, predpostavljam jako puno vremena i živaca, ali isplati se... Što se tiče pisanja, palo mi je na pamet, možda tuš i pero, ili štapić za tanja slova. Nisam probala...ali čini se da bi moglo poslužiti...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 08:56
Ups, tek sada sam vidjela, da bi morala biti prije Uskrsa.
Mi kao da smo se dogovarale i ja sam naručila od Bube jajca, jer su zaista prelijepa.

Onda možemo dogovoriti neku primopredaju ovih dana i kavicu usput!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:25
Znala sam! Samo sam te čekala! Nezasitna jedna... smile60  Ma radim ja, ali nikako da dovršim, a i zakomplicirala sam stvar u mom stilu! Išla sam kod Bube na štand, kupila njena jajca pa onda se istu večer zainatila i uspjela ih napravit - podijelila danas sve na poslu, ali budem radila nova... Kavica? Pa mora bit još koja prije Uskrsa! smile112
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:11
Izzy.....a kada ćeš staviti nove radove???
Očekujem opet nešto vrijedno divljenja, a za to si sama kriva, jer si nas navikla na prekrasne radove...

P.S. Kada ćemo na kavicu???smile187
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:48
Zakon ti je kutijaClap, baš mi je po mjeri..ha..ha..LOL
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.