Atmosferske ljepote |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izbor kadra je odličan, a vjerojatno je i vrhunski fotić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
sony DSC-H9
nije loš za amatera kakav sam ja
eh da stvarno i meni je jedna od najboljih
Hvala na pohvali Minimode
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
......pa ne čini mi se baš da si amater........
![]() A kad si profi i kad nemaš smisla za kadar?? -niš od toga!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
jesam no stvarno ne propustim priliku kad god mogu fotkati ...
prirodu i sve vezano uz nju
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo jednog zalaska sunca iznad Samobora:
![]() A dok to sunčeko zalazi, netko je već gazdari nebom! ![]() Zgodno je to što sam se samo za 180 stupnjeva okrenula dok sam jednu i drugu sliku slikala! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sunčeko nad Samoborom je baš super, skoro kao na moru.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas je vrijeme bilo kao stvoreno za ovo: |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ova kotlina koja se vidi gdje je put je jako vodeno zemljište, zato i nije izgrađeno i tu ja maštam da je moreeeee! ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, pa mašta radi svašta - zašto ne - dok sam bila mlađa strašno sam puno maštala, sada puno manje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša ova slika s jedrilicom je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Budući je rijetko vidljivo u Samoboru duga, evo jedne ovotjedne!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duga me uvijek podsjeća na djetinjstvo i one priče "ako prođeš ispod duge...." - prekrasno Andrea.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Moj pogled u nebo.... Zar nije i ovo vrsta atmosferske ljepote? ![]() |
|
![]() |
|
bogme je
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bože koje fotke, jedna ljepša od druge, svaka "okinuta" sa srcem
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Malo sam visio iz auta pa fotka nije baš na vaservagu ...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Morat ću voditi biljške kad sam bila na kojoj temi. Ovdje očito nisam dulje. Opet krasne slike! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Crikvenica prije dvije godine.
Sreća vaša da sam većinu slika ispržila i obrisala s kompa inače bih vas sad "udavila".
![]() Tri tjedna terapije i svakodnevnih šetnji po njihovoj predivnoj šetnici. Doslovce sam bila opsjednuta zalascima sunca, koji su tamo prekrasni.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nije neka ljepota, ali je duga negdje preko Šmrcka ili Triše ...
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() snimljeno 02.07.2009. sa mog balkona
![]() u pozadini se vidi ,ali mutno, otok KRK....iza ova dva brodića je OMIŠALJ
![]() ![]() ![]() u šest dana vidjela sam četiri duge....i sve su se zadržale duže od pola sata.. bilo je predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |