Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 136> |
Korisnik | |
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo se dvoumim bilo bi mi žao da vani propadne..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Magister imaš možda kakve slike tih svojih kandidata?? Posebno od tog žutog??
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
danči clematis podnosi niske temperature. Ako imaš mjesta vani puno je bujniji i ljepši u vrtu. Moj je budući da sam u stanu u velikoj posudi na lođi, zimi ga samo ušuškam suhi lišćem ili slamom oko korijena, ostaje vani i to je to.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ima li tko od naših cvijetoljubaca da se bave i prodajom clematisa jer ja nisam baš u prilici u dućkasu kao neki kupit ovu divotu jer ga jednostavno tu nema...baš sam jadna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
neznam zašto se bojiš posaditi ga vani. Potrebno je samo da mu donji dio biljke bude u hladu, to ćeš lako riješiti ako posadiš kadifice ili neko drugo cvijeće. Meni se on jako sviđa zato sam i uzela "star of india" jer sam pročitala na netu da dobro podnosi ako je u posudi, iako i dalje tvrdim da bi puno ljepši bio negdje u vrtu uz neku ogradu.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Lili i bolje da nisi možda je već stradao korjen i nikad nebi napredovao kako treba
anagalis mislim da je bolje izabrati neku snažniju biljku trajnicu |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Slažem se da nema problema oko prezimljavanja vani u vrtu.
Slobodno ti njega posadi van.
|
|
![]() |
|
slika s net-a Golden tiare
![]() nisam ga dosad vidjela u centrima, sretno s potragom ![]() btw moj favorit je Dutchess of Edinburgh |
|
![]() |
|
clematis će ti cvjetati odmah iste godine jer obično kupimo već gotovu sadnicu
moj "star of india" je već istjerao dosta mladica iako baš nije još bilo nekih toplih dana |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
I ja se slažem slobodno ga posadi vani.
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
bas sam bezobziran
![]() ![]() EDIT flavia ![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Evo i moj je potjerao.
U velikoj je tegli i društvo su mu prošle godine pravile pelargonije, a ove godine će verbene imati tu čast (naravno ako niknu :-) )
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
sadim ga van-odlučeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
što će reći da on cvate odmah iste godine kad se posadi?
to me zanima iz razloga što bi ga stavila na jednu ogradu s jedne strane njega, s jedne pasifloru, ali sam negdje pročitala da pasiflora ne cvijeta iste godine. ne bi htjela da mi ograda bude gola (bez cvjetića), pa imam u pričuvi i ukrasni slak, ak niš (pasiflora, clematis) ne cvate iste godine kad se posadi, stavila bum njega.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moj je doduše isto u velikoj tegli, ali je bio vani i preživio, ali u Rijeci sigurno nije tako hladno kao kod tebe Danči u Virovitici, ali Lana je u Osjeku, treba je poslušati, a i Primorka je u hladnijim krajevima od Rijeke (zaleđe Crikvenice).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() Najprije, pozdrav svima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od tvog spiska ja imam Miss Bateman
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav svima,trebam i ja mali savjet kupila sam ovih dana i ja ovu prekrasnu penjačicu,pa se dvoumum posaditi ju u cvijetnjak pa ju zimi nositi unutra ili negdje vani???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |