Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 12:36
hvala ti puno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 14:52
Hvala tebi hana. Upravo idem nastaviti sijati. Tu ima i tvojih biljčica smile78
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:39
bude ih još.bez brige
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:18
Hana, di siiiiii ?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:30
evo meee!!!!  Ali nema novih slika pa šutim..........
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:34

Neka važno da si tu negdje !

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:36
ma tu se ja motam između poreza i plaća Thumbs%20Up bacim pogled na cvijeće
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:54
Ha, sad mi je jasno: datumi od brojčica i sijanja. Ludnica ...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 08:29
sad sam videla orhideje
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 15:29
a ha! Si ih vidla! Hvala ti na posjeti
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 23:40
Horti kaže da dođe na odmor u tvoj vrt. Pa sam odlučila i ja prošetati. Krasno, a za očekivati je da će biti još krasnije.
Al' ono što je mene 'spucalo' su tvoje orhideje. Ja imam jednu, dendrobioum, snježno bijelu, koja je kod mene 2 tjedna. drhtim nad njom jer bih svakako htjela da preživi. Biljka je bila u totalnom šoku kad je došla k meni. Od šest pupoljaka kolko je imala: prvi se napola otvorio i onda posušio i otpao. Na vrhu su dva pupa otpala neotvorena: jedan jer je očito bio potrgan u transportu, a drugi iz protesta. Tri srednja pupa su pokazala svoju ljepotu: rascvala su se bijele se i smješkaju s fižidera.
Zanima me da li ti svoje orhideje iznosiš van iz kuće. Što radiš sa cvijetnim stapkama kad popadaju cvijetovi, da li ih režeš ili pustiš da same otpadnu. Što mi je činiti s orhidejicom kad ocvijeta? Da li da je iznesem na balkon? Kada će cvjetati ponovo?

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 07:45
cesto sam tu,samo sto ne prijavljujem dolazak
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 10:12
hvala ti Gio tak i ja kod tebe!

Perla ja svoje orhideje ne iznosim van, stalno su na prozoru jedino ih ljeti malo zasjenim sa žaluzinama da ih sunce ne tuče. Kad ocvatu ja stapke odrežem prije zadnjeg cvijetnog pupa i od tu potjeraju novu granu, a cvjetove pusim nek sami otpadnu.Kad odcvate onda je malo "ignoriram" tj. manje ih zaljevam oko dva tjedna a onda po starom i ubrzo cvatu opet.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 17:25
Orhideje su divne.Pa da te malo "udavim"Wink
Moja je ocvala. Kad bih je mogla presaditi? Nekako mi se čini da bih mogla u dvije vaze.... tako mi izgleda.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 17:31
ne gnjavite Baka, samo koju orhideju imate? Ni jedna ne voli prevelike tegle,jedino ako su posađene u vrtiću par komada onda je to druga priča
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 07:46
Pa izgleda da je cybidum.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 08:51
e njega nemam pa ne mogu savjetovati, da velim nekaj krivo ne bi bilo u redu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 08:54
Hvala. Imam ja isprintano o njemu sa stranice o Orhidejama, ali više volim čuti od "praktičara".
Ma pustiti ću još na miru jedno mjesec dana a onda se pouzdati u sreću i podijeliti u dvije vaze. Supstrat sam već nabavila.
Hvala u svakom slučaju.
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 18:25
ja imam puno orhideja i dosta sam ih sama uzgojila. Na matičnoj biljci je nikla nova mlada koja se sa dijelom stapke odvoji sa stare. Orhideje baš ne vole da ih se presađiva u veće tegle, samo im treba jednom godišnje promijeniti jedan dio supstrata u kojem rastu.

Čim shvatim tehniku stavljanja slika pokazat ću vam svoje orhideje.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 12:23
Što se orhideja tiće, zbilja ih ne treba stavljati u veću teglu nego samo "zemlju" promijeniti ???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.