Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 370> |
Korisnik | ||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zaljevam posudu u kojoj je cvijet, kamenčići su samo za dekoraciju. |
||
život je more
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja nemam šta kod Lantane komentarisati koliko je ona divna toliko i cvijeće i šta da kažem . Voli te kolegica
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svima
|
||
život je more
|
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja...svako vece navratim ovdje,da vidim tvoje ljepotice (slike od 4 ljepotice i onaj kaktus ispod su fantasticne!!!!!!!!! ) i da vidim kako si mi ti...ne napisem uvijek nesto,jer ovih dana sam i previse zauzeta...i ovo 24 h mi je malo ali eto polako se priblizava dan polaska,prebacila sam stvari u novi stan..tako da ce i ovo proci i sjecat cu se s osmijehom na licu ovih dana !! Ako se vise ne cujemo do 03.04. saljem ti Veliko cmok i budi mi lijepa i nasmijana...
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lijepo cvijece
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sretno ti Dzo, bit ćeš sretna i tamo doma i kad se vratiš. Kad čuješ onu pjesmu "...behari kad mirišu, ljubiš me ljubiš ti" sjeti se nas sa foruma i znaj da mislimo na tebe. Uživaj! |
||
život je more
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Toni i kod tebe ima već puno lijepoga cvijeća. Kada počinju pripreme za sadnju u cvjetnoj ulici? |
||
život je more
|
||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja neću ništa više reći samo se stvarno nadam da će mo popiti kafu iz oni fildžana
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Niho ja ti mogu puno kave popiti, a ovi filđani mi nekako mali izgledaju, meni ujutro trbeju barem 4 takva da se razbudim. |
||
život je more
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nećeš vjerovati Shasha, ali danas sam gledala svoje dvije masline i kako bi bilo lijepo jednu ovakvu ležaljku, kao tvoj smajlić, povezati između te dvije masline i malo ležati u hladovini masline. |
||
život je more
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ova moja je sklopiva,vidiš da je sa sobom nosim(dok ti ne postaviš onu između maslina)
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Super ideja, i super smajlić!
|
||
život je more
|
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala najljepsa...Hvala!!!
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovih daa isam imala vremena zalaziti u vase vrtove,sad nadokadjujem,i uzivam
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lantana već dva dana nisi stavila niti jednu sliku!!! Ja čekam.... |
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stvarno Proljeće, danas sam se naradila na poslu i doma, slikala nešto i stavit ću sutra, danas sam već gotovaaaaa...
|
||
život je more
|
||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jesi li obrisala poruke sve svoje stranice sam zauzela vikajući briši poruke
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jeasm Niho i hvala na upozorenju, nisam ni znala da se već napounilo.
|
||
život je more
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovih dana gužva na poslu, otvaramo dva hotela, danas dolaze gosti, a pituri još pituraju, vrtlari donjeli ajme boli glava, anturijume svakakvih boja, slonove noge ogromne, vanjsko cvijeće, ma milina, slikat ću kad sve stave na svoje mjesto. Ja bi najrađe išla s vrtlarima, ali treba staviti u pogon cijeli informacijski sustav.
Doma u subotu ja i MM sadili živicu prema susjedu. Odlučila sam se na kombinaciju zelene živice iza maslina, a onda cvatući grmovi, pa opet 1,5 m zelene živice pa cvatući grmovi i tako tri puta. Mislim da će ta kombinacija biti dobra jer bi bilo dosadno 11 m jednolične živice. Napokon sam odlučila posaditi paulowniu, da mi brzo napravi hlad na zapadnoj terasi. Živica Paulownia ima 30 cm i mislim da je od prošle godine. |
||
život je more
|
||
Odgovori | Stranica <1 3132333435 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |