Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala Izzy, što si ti brza, čekaš iza ugla i hop |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
podloga uopće nije bijela nego žuta, valjda rasvjeta brrrr |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepo i romantično, pedantno napravljeno i nadasve funkcionalno! Jesam sve rekla?
![]() |
|
![]() |
|
nakon mjesec dana povremeno rada
![]() ![]() ![]() ![]() boca je poklon od... prepoznat će se |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Samo ti nas jadi... mi ćemo barem očale na oči i u kafić danas!
Bit ćeš s nama u mislima!!!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
je malo su lagano čudni..jednostavno ne vole baš pridošlice..novija generacija se barem pravi da smo dobrodošli..interesantna zajednica kao da su u najmanju ruku daleko kao Susak,Vis..(Murter se razdvaja od kopna mostom od 50m)..razvili su neke svoje govorne izraze,koliko su im stari bili vrijedno sad većina voli samo nabit na nos očale i sjedit u kafiću,nevole se čak mjesta između sebe..održavam odnos na nivou uljudnog pozdrava a za ostalo ionako nemam vremena
![]() a ja radim ,radim ko crv u kamenu sad sam na pauzi,lave spava a ja nosim drva naručila sam 2m pa to moram okolonaokolo po stepenicama..odapet ću..inače sam u kratkim rukavima
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() Kad će novi radovi? Što se tu zabušava?
|
|
![]() |
|
da, a kuća ti je pala s marsa nisi ni prstom mrdnula da do toga dođeš. Pa kaj ne veliš da ti je teta iz Amerike ostavila lovu, i to puno puno pa nek se grizu. E što je naš mentalitet, zavidni smo drugima što imaju a sami se ne bi potrudili da i do toga dođemo. Zagorci tome vele "jal"- ma kužiš ti to |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ovaj citat izjave me nasmijao do suza- a luđaka na ovom svijetu
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e zaboravih jednu super glupu izjavu jedne mještanke "eee da ja imam ovaku kuću ko ti.. nebi ja radila"..fenomenalno svi ovdje misle da "došljaci (mi smo ovdi 40 god sa kućom) su puni love samo im pada sa neba,samo od čega bi živjela kad ne bi ništa radila
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
znaš živjeći ovdje svašta čuješ..tako sad već domaći kukaju "zar već opet sezona"..ili koji je po njihovom gost najbolji "onaj koji plati a ne dođe"..eto s kim ja tu živim..e jesu otkvačeni
|
|
![]() |
|
puuuuuuuuuuuno puuuuuuuuuuno gostiju ti želim i naravno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
to je drvena i keramička ploča i to ništa nije u decoupagu..gotova sam sa "krinkom"..samo trebam probušit zid za vide ..meni je na kraju ok bar se ne vidi glupa siva kutija..dolazim tek za Božić..i imaš pravo sezona mi pomalo počinje sa Uskrsom... juupiii
|
|
![]() |
|
zašto pod hobi, pa to možeš staviti i na svoju temu. Kad si spomenula kutiju sa strujom meni je pala ne pamet neka slika sa zmijom ha ha, kao ne diraj - opasno po život.A što se tiče apartmana jel to znači već sezona počinje s Uskrsom? ili dolaziš kući (mislim u Zagreb) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kaj se tiče tanjura rekla sam da bi mi bilo žao išta stavljat u njih,a na zidovima više nema mjesta tako da njih ne radim
![]() |
|
![]() |
|
hvala Duda, a što je s tobom ? - samo škicaš |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
krasni tanjuri
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Bome Gogsi, od kad me nema više tako često ti si se zaista raspištoljila, ajme svega lijepoga su vidjele moje oke, majstorice stakla, sve ti je više nego slatko....
|
|
http://www.ljeto.info
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
radovi više nego odlični, a ovaj tanjur za "sestru" uh nema te ocijene koja bi odgovarala za ovakav tanjur.
![]() |
|
![]() |
|
hvala , pogledat ću i u Tratinskoj mada ne vjerujem da ih u tom malom dućanu imaju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |