Maslačak |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U med,Mamaa.Sirup nisam nikad radila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Sad cu ja opet s pitanjima...
![]() Za sirup od maslačka... Cvjetne glavice sa zelenim lapovima stavite ili bez zelenog dijela? I još, je li limun s korom narežete ili oguljen? |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo cvjetne glavice. Limun imam svoj pa stavim sa korom, ali da sam ga kupovala rađe bi mu ogulila koricu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
to znaci da sa (najmanje ) 150 cvjetića moram skidati ono zeleno ispod latica ?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma ne, frida, imeđu dva prsta uhvatiš cvijet i otrgneš ga od stapke i sve to ide u med. Krivo sam skužila šta pitaš.
Pogledaj ovdje imaš i postupak u slikama
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
sad vidim...da, tako sam i mislila ( za cvjetove)...
Hvala hoya... ovo cu napraviti za uskrsne praznike kad budem na praznicima... |
|
![]() |
|
neretva ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 37 |
ja jedem i cvjetove maslačka..nekog sam pročitala da preporučuje..što vi mislite?
|
|
![]() |
|
patkica207 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Ja bih radila i med i sirup ali me zanima koliko dugo smije stajati. Ne boli me grlo trenutno no tko zna...kad zazimi, a tada maslačka više neće biti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |