Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 336337338339340 370> |
Korisnik | ||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Svima
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
ja nemam šta kod Lantane komentarisati koliko je ona divna toliko i cvijeće i šta da kažem . Voli te kolegica
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Zaljevam posudu u kojoj je cvijet, kamenčići su samo za dekoraciju. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
divno lantano enmogu a da ti ne kažem stvarno su ti ovo prave ljepotice,a ova ideja u staklene vazne mi se sviđa samo mi reci ti kad zaljevaš ove biljke sipaš vodu dole gdje su kamenčići ili u posudu u kojoj je cvijet
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Bravo Lantano, to je predivan znak pažnje i još veća uživancija u njemu, kad točno znaš odakle je došlo cvijeće, i zato mene uvijek više veseli ono što dobijem, nego kupljeno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Ja ti Minimode za svaku biljku znam odakle mi i to mi je najljepša uspomena na onoga tko mi je dao. I svima ostalima hvala, ja se uvijek trudim da svaki cvijet dobije svoje pravo mjesto, a ovi zadnji su toliko lijepi da su dobili moju maximalnu pažnju. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
Kod tebe zaista svaki put ostanem bez daha.....a kamenčići me oduševljavaju pa ja na svoju hrpu šodra od dečkiju popalim njihovo sito i presijavam, a stariji svaki put "Mama kaj si pojedela pa ti si velika zakaj se igraš na pjesku"
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lantana jučer sam se pitala kako si i kako tvoje cvijeće kada sam vidjela kako je jugo jako puhalo???
Ali vidim da si ti opet uživala!!!
Lijepo ti je i novo i staro cvijeće!!! A tek teglice i aranžamani...sve skupa dojam prekrasan!!!
Bravo!!!
|
||
![]() |
||
|
Otok, stvarno su krasne, držim ih na oku na mojoj terasi.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Zašto Lošinjanin ne kupuje frižider?
Jer nije siguran da li se kad zatvori vrata ona lampica unutra ugasi.
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Lantana, svaka biljčica kod tebe dolazi do max izražaja, i svaka ima svoju priču--predivno
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
To ti važi samo za Bračane, zato ja kad pakujem uvijek stavim više, da ne kažu gle one škrte Bračke. ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno lantana!
![]() |
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Prekrasno!!! I baš mi se sviđaju te dekoracije,stvarno je kod tebe sve super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Opa,opa nisam vidjela tvoju zahvalu na kraju baš sam luda
![]() |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Pa to su predivne krasule,malo ću se poigrati pa ću probati pogoditi dali je taj donator Otok?Pitam zato što su i meni stigle dvije nove biljčice,crasula i aloa,pa neka onda kažu da su boduli škrti!!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Danas jugo, orkansko, ali sam zato ova dva dana iskoristila...
Malo sam se ponovila, tj. puno su me ponovili, a nisam bila u Žažinu, ni na kavicu (na moju žalost), ma nisam se makla sa Brača, a moja kolekcija se povečala. Do mene je putovalo s tri auta i dva trajekta, a vi pogodite tko je donator. Malo ću vam pomoći, mi smo obadvije Bodulke. Bila sam oduševljena, prvo sam sve posadila, a onda nebi bila ja da svim ovim lijepim biljkicama ne nađem pravi ukrasni pitar, pa sam sve pretumbala i napokon ih smjestila. ![]() ![]() Ove dvije ljepotice zajedno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aloe veru sam dobila od Fermine, a ova nova joj pravi društvo ![]() ![]() ![]() Još četiri ljepotice ![]() ![]() ![]() ![]() sve četiri su našle mjesto u ovom akvariju ![]() jedan prekrasan kaktus ![]() ![]() I na kraju svi skupa. ![]() Hvala Otok. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
Hoya, od srca srcu.
Ovo je samo dio tvojih, koji kod mene lijepo napreduju. ![]() Hosta me oduševila, nisam vjerovala da će tako brzo krenuti, a i već se vidi ima prekrasne šare. ![]() Tritoma i lukovice krenule, a hoya bacila nekoliko novih listića. |
||
život je more
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 336337338339340 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |