piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 33> |
Korisnik | |
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove dane sam sva nakljukana sa hormonima,sva sam smotana i zaboravila sam lozinku.Nije mi uspjevalo da dobim drugu,pa sam se morala ponovno registrirat.Sara mi se bude zvala curica ako ću ju imat,to ime obožavam.
Dobro sam,vraćanje bebice odgođeno za ponedjeljak,što je dobro. Inače izrada vjenčića mi ide bolje nego decoupage,ali se nadam da ću i to savladati.Kad gledam vaše radove,mislim da možete bez brige otvorit radnju i prodavat ih,savršeni su.Ja još moram nabavit onaj lak za raspucavanje,ali mi trenutno financije ne dopuštaju,ali kad budem onda ću vas tražit savjet što točno kupiti i koko ga koristiti(bit ću malo dosadna). |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
poslala sam ti lozinku za nick piramida na tvoj e-mail
pa se možeš ponovo logirati sa tim nickom
sretno sa bebicom
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Imam jednu knjigu o Egiptu,jel mogu jedan list sa slikom iz knjige zalijepiti na pločicu da ispadne kao slika,pošto nemam printer da isprintam neke slike sa motivom Egipta.Luda sam za Egiptom(izgleda da sam rođena u krivo vrijeme i na krivom mjestu)
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
ja sam probala nešto iz časopisa ljepiti salvetnom al baš nije nešto ne priljubi se tako uz podlogu. al evo kako sam ja, ako ćeš ipak probati, odrežeš, namočiš u vodu, staviš na krpu da iscjediš višak vode i zaljepiš. Probaj prvo nešto nebitno, pa ako uspije uspije. Svakako nas obavjesti.
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slika s motivom egipta ti je super ispala
![]() btw.ako si primila salvetice od katije g.,e to san ti ja,samo san zaboravila napisat nickname ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
šta si ti? neki vandal? ma da te ja vidim da kidaš stranice iz knjige!!!
![]() idi nekom (ako nemaš nikog, onda u foto studio - oni sad svi rade takve stvari) neka ti to skenira iz knjige, sliku spremi na USB stick (pa si pospremi u svoj komp) i onda možeš isprintati ili kod njih ili tko ima printer. i što je najbolje možeš printati u neograničenom broju primjeraka, a onako bi strgala knjigu i imala samo jedan primjerak.
joj joj!
![]() |
|
![]() |
|
Joj Anastazija,ne me tak špotati
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kaća,jesam primila sam salvete od tebe,ali nisam znala od koga su.Hvala,prekrasne su,sad imam prevelik izbor.
Jesam mazala sam sa kistom,jel mogu i lak sa spužvicom ili samo boju? Radila sam sa bojom za beton,pa nije valjda tak dobra kao akrilna. |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ide tebi jako lijepo,egipatska slikica pa teglica,krasno!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |