frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Korisnik | |
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Držač za ključeve i daska me oborila s nogu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Držač za kjučeve je odličan,moram ja kod mame u potragu za komadima drva.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
držač za ključeve super !!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo jos nesto najnovije...
Drvena žlica koja je u kompletu s daskom za rezanje ![]() ...pa jedna limenka, vrlo malih dimenzija ![]() ...koja je nasla svoju namjenu ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Frida, predivno!!!
Baš sam i ja ogledavala ploške od grana i razmišljala kaj da napravim. Sad si mi dala ideju! ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako su ti lijepi radovi,a pogledala sam i tvoje slike,stvarno su posebne,prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Super, posebna mi je vaza s kalama i vješalica za ključeve!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
savršeni su ti radovi. Bravo svaka čast
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
evo držač ključeva...rađeno na feti drveta (ne znam kako bih to drugacije opisala)..malo se zacaklilo od blica...
![]() i na istom materijalu Zlato Mamino una salveti... ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasno Frida sve mi se sviđa
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
pa napisala sam..ja sam u ZD, a često odlazim na Ugljan ( Kukljica) i na Ravu...nije to nikakva tajna... ekipa to vec zna...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pa gukni golubice, što si tajanstvena!!!???!? |
|
![]() |
|
nije Hvar...ali vezana sam za dva otoka u ZD arhipelagu...
|
|
![]() |
|
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Običnu konzervu si pretvorila u nešto prekrasno, divne su mi školjkice
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Obožavam masline!!! Pohvaljujem!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
lavanda i Hvar ????
|
|
![]() |
|
Gogs jesam, na moru sam...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |