Andjeoske trube |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 17:12 |
Bog cure nova sam na ovom forumu a volim cvjece...nikad do sada nisam vidila te anjeoske trube pa molim ako vam nije tesko da mi neko posalje sjeme u zamjenu cu zakorjeniti moj KUMKVAT . Unaprijed hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maryann
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nikoga ne interesira kumkvat steta ...nadam se da ce se ipak neko smilovati i poslati mi andjeosku trubu
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto ja isto nemam trubicu,pa nažalost mogu se samo upisat na tvoju listu želja..
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....mala utjeha...i moja je želja trublja....nije baš jednostavno doći do nje....sjemenke su malo komplicirane za sijanje, a ja nisam baš vična tom poslu, tek učim , nemam sjemenki i ne bi se upuštala još u to .......puno je jednostavnije sa reznicama, a to treba čekati kada se drvca orežu...opet mala utjeha, sad će biti 1 god da sam na forumu i nisam pronašla trublju....strpljenja....bit će, sa biljkama nema žurbe.....
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam ni ja trube, a svagdje okolo gdje sam ih vidjela već su dobro orezane, dakle propustile smo vrijeme za uzicat reznicu...
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma curke bit će trubljica al tek na jesen kad se orezuju! Ja sam ih imala u 5 kanti po dva komada u svakoj i ove zime su se smrzle,zašto neznam a već im je bila 3 zima. Ostavila sam si par reznica od njih koje sad moram posaditi i kad ću ih rezati na jesen pisat će.
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage djevojčice, nažalost kasno ste se javile, moja je trubljica već orezana. Iako iskreno ono što sam orezala i nije bilo za sadnju jer je bilo dosta uništeno. Ali ako ove godine malo više podivlja, mislit ću na Vas
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja sam to skuzila i pomirila se s tim za ovu godinu..
|
|
maryann
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije problem oko sijanja trubica.Ako ove godine posijete iduce cvjeta.
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja odlučila naručit trubicu iz rasadnika imaju rozu i bijelu..
naručujem obje..
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...odlično....koji rasadnik?????
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji rasadnik i mene zanima!!!
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rasadnik Curek šalju i poštom..imaju bjelu i rozu trenutni inače imaju i više boja..
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A koliko dođu?
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražila sam ih cjenik 25,00 kn veličine od 20-40 cm
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kako ćeš ih naručiti preko interneta ili telefonski i kako to onda plačaš?
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslala sam im upit još za neke sadnice,pa čekam odgovor-tada ću naručit..pa mislim internetom,a platit ću kod preuzimanja paketa..
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja trubica iz rasadnika danas stigla...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....obečala mi jedna gospođa , slučajan susret na placi, da će mi dati dvije reznice.....samo da nađem vremena za poć do nje..drugi dio grada....
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |