|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala ti draga Rose ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
prekrasno,veselo,njezno,razigrano,uskrsno,ma nemam rjeci!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
ovo je prava mala manufaktura, bravo, sve je prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Ne pretjeruj ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ma daj....molim te....ti se nemaš kaj pokrivati, a dokaz je tvoja galerija ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Da, to su keramički tanjurčeki ![]() Jako se lijepo radi na njima...čak ih nisam ni zapekla....već samo prelakirala malt lakom ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
šta reći ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ništa - zatvoriti usta i poklopit se ušima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
Ma krasno...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
onaj prvi tanjur sa zečekima mi je prekrasan, a i sve ostalo naravno ti prvi tanjuri su oni bijeli porculanski, jelda ja sam si isto kupila kojeg čekam samo realizaciju da me čopi |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() Hvala ti draga ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
ups koja ludnica od jaja, pa nije ti ni Nadalina ravna kad ona muti svoja jaja...
|
|
![]() |
|
![]() |
i malo proljetnih tanjurčeka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Malo jaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Evo malo radova iz moje Usršnje radionice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Obavezno draga ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
nego... i poslikala da vidite kak je lijepo na zidu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala....samo sam ga krivo složila za fotkanje ![]() Trebalali su biti ovi motivi sa suncem sa strane a ova dva ratnika sa kopljima u sredini.....no dobro....bu to Miškopiško složila kak njoj paše ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
ovaj "masai triptih" je izvrstan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |