Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 272> |
Korisnik | ||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Bože Hoja kako ja nisam ovo vidjela pa ni da mi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
Koja ljepota
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Hvala vam svima, trudimo se, trudimo ... Trebat će nam puno vremena ovo proljeće za pregledavanje svih sličica
A ti niho digni drugi put slušalicu
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
evo vratih se iz setnje
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
danas sam bila u vrtnom centru i američkih brusnica koliko hočeš, imala sam namjeru ako nađem pokloniti tebi europsku ali.....
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Zar nema
![]() |
||
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Hoya divno sam se osjećala šetajući po tvom vrtu, lipo mi je sve a posebno magnolija.
|
||
![]() |
||
|
A ja u kući. Mogla si skoknuti na kavu |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ja sam njihova glasnogovornica, drugi tjedan moramo neku kavicu - kod tebe , mene ili u chokobaru, svi zajedno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
na veliku žalost moju nije bilo europske....kad vidim kupim
|
||
![]() |
||
|
Može, može ... dapačeeee ...
|
||
|
||
![]() |
||
|
Tija,
![]() P.S. A kod ćeš ti doći negdje u blizinu Rijeke ili u Rijeku? Vidi koliko nas tu ima!
|
||
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
hoya ova tvoja magnolija
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Minimode, hvala ti !
|
||
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Magnolija ti je zbilja mrak! A drugi put moraš i ti s nama na druženje,i meni je ovo bio prvi put i još uvijek sam bez rijeći.
|
||
![]() |
||
|
Ovo je sličica samo radi usporedbe sa onim budućima kad budu u cvatu!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Tillandsia koju sam poklonila svojoj kćeri (naravno bit će moja briga):
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hoya predivna je, gledala sam ih kod Bešlića, a sad mi je žao što nisam jednu kupila, no ima ih i kod nas.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Ova je sa Škurinja.
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |