Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 17:38
Legendo samo hrabrosmile88i sve će biti ok.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 18:01
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

I dalje samo Lantana (baš mi je dobro ovo nick name bolje od pravog imena). 

A meni je tvoje ime posebno drago. Jednom ću ti reći zašto!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:49
Najveća titula mi je polukvalificirani radnik u vrtlarstvu, ono polu je jer još ne mogu zapamtiti sva imena, ali stignem.
Sve sam posadila, posijala, oštucala, pognojila i sada je to to jer otvaramo hotele, moram spremati apartmane i na moju žalost neće biti toliko vremena za vrt.
Prvi nivo vrta sređen, evo par slika

život je more
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:57
Kao i svaki put kod tebe- prekrasno. Uvijek za razveseliti i oraspoložiti se- sve ti je divno- a bogami si se i naradila- svaka ti častClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 12:28
Lantana, jako mi je lijepo kod tebe, uvike kad navratim
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 17:46
Lantana, nabijaš mi komplekse ...
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 21:19
Lantana, baš je lipo kod tebe! A di ćeš posadit weigelu?
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 21:51
Preljepooooooooo!!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:03
Stvarno predivnoooSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:18
Lantana kao da sam otvorila neki časopis o uređenju vrtovasmile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:25
Mamaa ma i nisam se baš naradila najgore dolazi (pranje prozora, čišćenje), a ovo u vrtu su gušti.

Otok ja čekam tvoje slike i vjerujem da će sve biti prekrasno kao i ono što si nam pokazala do sada.

Hoya, kad ti posadiš sve ono u pitarima, pa ovo novo, bit će kod tebe predivno, a i sada je već krasan vrt.

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:34
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

Lantana, baš je lipo kod tebe! A di ćeš posadit weigelu?

Weigelia ide na najgornji vrt (imam tri nivoa) gdje su ruže, ukrasni grmovi i trava. Tamo sam sadila sve crveno, lila, bijelo i nešto roza, zato sam i htjela crvenu.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:34
Pa kad sam ti gore napisla poruku htjela sam, ali sad ću napisati: Svaki put kad ti gledam slike pomislim kako će i moje biljke ovako izgledati za koju godinu. Ali kakve će tek onda biti tvoje smile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:39
Lilly, Alisa i Triša  smile78
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 22:45
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Pa kad sam ti gore napisla poruku htjela sam, ali sad ću napisati: Svaki put kad ti gledam slike pomislim kako će i moje biljke ovako izgledati za koju godinu. Ali kakve će tek onda biti tvoje smile64

Znaš Hoya svakom vrtu treba vremena, ja imam puno trajnica i sad kad su velike treba ih samo orezati i dopuniti malo sezonskim cvijećem. I meni se čini da ovi moji ukrasni grmovi nikad neće narasti, ali njima treba barem 3 godine da postanu pravi grmovi, ali vrijeme ide, a biljke rastu...
život je more
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 09:18
ja znam da si najprije  (osim family) kad si stigla doma otrčala u vrt ???! Jesi li ??? I kad eto čuda, sve tvoje biljčice dočekale tebe u najljepšem izdanju, prelijepe i u svim bojama ! Nema ništa ljepšeg, osim, naravno ljubavi i još par sitnica. Ali, biljčice su te koja razgale dušu !!!smile71
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 09:24
Kako si Zvonkice ovo lijepo rwkla, kao prava pjesnička duša.
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 09:36

Sve ti je pici, pici ko da je za u đornal Moj lijepi vrt. Puno detalja iz tvog vrta bi im trebalo poslati da objave.

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 11:36
Slažem se s tobom korijenko.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:52
Lantana ja mislim da si ti pogriješila zanimanje.
Ti si trebala nešto raditi sa cvijećem...šta misliš kako bi ti stvarala i uživala...

To bi tek bila prava poezija....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.