Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 56> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joooooooooooooj prekrasno, hoću i ja radionicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zašto teta Vesna ne voli Split, hoću da je netko pita.
Prekrasna zdjela i jajce, i ptičice ma sveeeeeeeeeee.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Pitat ću je sutra kad je vidim u Udruzi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
A moja Dori treba je neko iz St zazvat i organizirat radionicu. U nas je to napravila udruga Amfora. Ako ništa drugo u nas je ponovno otprilike u 11. mj. radionica pa dođi. Ja se sve nadam da će bit i prije. Hvala na komplimentima
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
raspucavanje ti je,malo je rec,savrseno,bas kao i radovi..uvijek me odusevis,iznova,i samo tako nastavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve je prekrasno, baš mi se sviđaju ti sitni motivi
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Koji luuuudi crni tanjur/zdijela. Ma molim te objasni mi kako si dobila te raspukline, sve nešto posebno i drugačije od svih dosadašnjih? Bravisimo!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoje buduće ogledalo - pa moraš biti lijep kada se u njemu ogledaš pored svih tih krasnih cvjetića, a zdjela...krasna.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme koji lijepi radovi saara!!! Ne mogu vjerovati koliko si uznapredovala u tako kratkom periodu.... Prekrasno!!! |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
predivno sara........i dobila sam salvetice.....jako lijepe.....predivne......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme puno vam hvala svima. A raspukline?? To je ovaj novi Vivin cracle s kojim smo radili na radionici. S njim možete mazat u kojem god smjeru želite i ne debelo da se cijedi kao što je bio slučaj s ostalim cracleima. E pa ja sam namazala deblje nego je trebalo pa mi se nije svugdje raspucalo, a gdje jest raspucalo se drugačije. Ono otraga mazano je kako treba. Eto pogriješila sam, ali na sreću dobro.
|
|
![]() |
|
Evo da vam pokažem zadnje uratke prije nego me viroza strovalila u postelju
![]() ![]() Jedan anđeo za kojeg mislim da mi se ne sviđa kako sam ga "uredila" ![]() I crna kutija koju sam napokon dovršila. Moj prvi K2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jajca su slatka, ali kutija je famozna! 2k ti se fenomenalno ispucao! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Izzy. Što si brza. Ma mislim da smo se svi nagledali ovih "cvijetić" jaja pa sam se i dvoumila bi li ih stavila. Za kutiju sam se bojala, ali sam na kraju zadovoljna. Mislim da je pomoglo osim brončanog praha i bijelo sjenilo za oči
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Super su jajca, jako uredno napravljena, i kutija je odlična, na crnom se baš dobro vidi raspucavanje.
|
|
![]() |
|
I zaboravila sam reći, želim ti brzo ozdravljenje!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Dori. Da znaš da me uništilo
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara sto prije nam ozdravi draga..a radovi,pa vec smo navikli da ti je sve prekrasno,pa tako i ovaj put,stvarno sve preljepo..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Kaća. Znaš kad sam vidjela tvoj K2 morala sam provat. Baš sam se s onim tvojim pjatima oduševila i mislim da ću ti ukrast jednu ideju, Ali ću to i napisat. Smijem li? Samo ne za pjat nego za kutiju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |