Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja mala radionica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja mala radionica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:27
Ovo je doista zadivljujuće! Svaka čast! smile73
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:24
Pa zašto kaća43, kaj smo krivo napravile....smile128
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:09
idem si napravit secera i vode,ovo moje srce ne moze izdrzatsmile39smile39smile211smile79
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 21:45
Bjelovarski sajam u Gudovcu.Kao što sam obečala,tri gracije na prvoj zajedničkoj prodajnoj izložbi.Puno zabave i zanimljivh komentara.Uživale smo.

Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 09:21
Hvala more, moram se sad opet malo probuditi s novim radovima, nekako sam se uspavala. A ima i slikica sa prvog sajma tri gracije sa svojim radovima iz Gudovca kraj Bjelovarasmile219
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 00:53
prekrasni radovi. zbilja ne znam koji bi rad posebno izdvojila jer zbilja je sve pre pre prekrasno! smile55
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:30
Hvala Otok smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:28
Clap  za sve, sve je zaista prelijepo, a tanjur sa jaglacima mi je nekako poseban
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:22
Hvala rosesmile211
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:06
nježno,veselo,proljetno,jednom rijecju fenomenalno!!!!!!smile71
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 09:49
Frosti je boja za staklo koja nakon nanošenja izgleda kao da je smrznuta površina.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 09:10
Sve ti je krasno, šareno, proljetno, baš kako treba biti. A sad pitanje, što je to "frosti"?
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 08:41
hVALA Izzy draga, to mi je lijek za živce kad to radim ništa drugo ne postoji a nisu mi baš neki dani inačesmile168
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 08:28
Jao, pa ovo je super! Toliko radova, stvarno ne znam šta bih odredila kao favorit! Prava "manufaktura" kod tebe! Vidim da je proljeće (bar ovo kalendarsko) razbudilo puno ljudi, a ti si se posebno raspištoljila!
 smile184
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 08:14

boce i kutije mrak ! Bravo!!!!smile99
ANĐELKA
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 07:39
smile159Hvala Gogs moram priznati da uzivam u kutijama i bocama u istom motivu to mi je onak...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 07:07
e ženo, stvarno si se raspištoljila. Radovi su ti za 100. Ne znam da li su ljepše kutije za vino, boce ili vaza, a tek tanjuri, ma sve i još k tome kompleti. Prekrasno      
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 23:38
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

Ništa posebno malo sam iznijansirala dvije zelene i bijelu i tupkala spužvicom. Kad se sve osušilo kao i ostatak boce prešla sam s sredstvom za raspucavanje nakon toga s zlatnim prahom i to je to.

Raspucavanje i zlatni prah, to je to, zato daje drugačiju nijansu.
Baš mi se sviđa, hvala na inf. 
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 23:34
Ništa posebno malo sam iznijansirala dvije zelene i bijelu i tupkala spužvicom. Kad se sve osušilo kao i ostatak boce prešla sam s sredstvom za raspucavanje nakon toga s zlatnim prahom i to je to.
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 23:18
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

hvala dori-st nje frosti sve samo pitorico

Please, onaj gornji dio s bocama, je li boca bila mutna, ako nije frosti, ili? s čime si je prešla, gledam gledam, ne mogu skužit, a baš mi se sviđa? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.