Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:44
Kako ih je divno za vidjeti ovako na okupu smile93melem za oči - lijek za dušu
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:43
Auuuu, kažem ja da Triša ima čitav botanički vrt!

Šteta da nisi bliže Osijeku, mogli bi naši studenti hortikulture kod tebe na obuku i razgledanje.
Šteta da kod nas takvi znalci kao Triša nemaju mogućnost predavanja svojeg znanja novim generacijama. Da malo uljepšaju dosadna i sumorna predavanja budućoj inteligenciji.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:29
divno ti je sve a dali su te vaze velike što si u njih smjestila biljke koje si dobila od niho jer sam i ja dobila ali sam ih stavila u male pa neznam jesam li pogriješila
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:09
Je imaš pravo, baš si mislim da bi si kupila još jednu ovakvu policu plastičnu i držala na njoj sve kaktusiće, lagana je i kad pada kiša lako spremim, a kad je sunce maknem u sjenu ili slično, jedino ne znam dali bi im to micanje možda smetalo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 11:53
Tako je i kod mene Triša,još su svi u kući. Kak bi moj tata rekal kad dođe sve je zametano s kaktusima da se nema kam ni sjesti! Ali meni je ljepše kad su svi ovako na okupu.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 11:24
triša mogla bi već i manji katalog svojih kaktusa složiti Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 20:09
 Prekrasna kolekcija...smile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 14:34
Kako ih je lijepo vidjeti ovako skupa, onaj novi što cvate žuto je mrak,  ma već ćeš ti njih složiti.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 14:09
Lantana i neće, sada je cjela frka kad pada kiša, kao danas ludo. No već ću ja nešto smisliti kako da ih zaštitim, samo da se izorganiziram.
Čim sam ujutro vidjela da je počela kipa, a najave je bila da će biti obilata odmah sam krenula u akciju pospremanja. Dio bodljikavaca završio na pokretnoj polici u podrumu

Ostali dio s novo presađenim kaktusima koje se bojim još držati vani završio u kući, u hodniku.

Žao mi je onih u kamenjaru, ali evo gledam kroz prozor kiša je prestala i okreće na buru, pa što bude.

RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 14:03
Ja mislim Triša da onaj plastenik više neće biti dovoljan za tvoje bodljikavce i sukulente poslije ovog izleta. Krasno je sve i oni koje si kupila i ovi koje si dobila.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:39
Hvala Brbe, ma i ti si bio spominjan, ali znaš kad nas se toliko skupilo, a svi pričamo u isti glas....
RIJEKA

Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 10:59
Eto Triša dobila si obečane aloice LOL
ona čupava je aloe humilis (mada bih reko da je aristata)
a ova druga aloica neznam iskreno... to ti je kad pelcer pokupiš "usput"LOL
nemoj se zabrinuti ako ti počnu mjenjati boju jer su kod mene do malo prije bili samo na svijetlosti... nakratko budu potamnili dok se ne priviknu na sučeko Wink

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 10:16

Ovo sam dobila na druženju u Žažini, ako ne znam točno od koga je zahvaljujem svima- svi ste velika srca-
Tu se zamješala jedna kuglica nekog Verinog kaktusa, kojeg mi je odmah kod Bešlića dala i komadić moje kraljice noći, koji ću zapiknut u Vanjin vrtić.

Nešto onih pimpilinčića mi je Franjica htjela oteti, ali nisam dala.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 09:51
Evo jutros sam poslikala ono što sam dobila od nihe, zajedno s pastom za zube i u zgužvanoj kuvertismile96

Niho molim odmah identifikaciju.

Najprije me skoro ubila iz one njen puške , jer ovaj mad.šilj nisam odmah okrenulanaglavačke i stavila u vodu.

Ovaj je kaktusić dosao doduše s korjenom, ali poštar je valjda sjeo na njega, jer je bio kao iz herbarija, no neka niho drži fige, jer ću joj ga vratiti.

Ostalo je došlo u besprijekornom stanju s korijenčićima i već raste, na moju veliku radost.

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:46
Hvala vam puno, moram staviti slikice nihinih biljkica, a imam i neke promjene  što se tiče biljaka.
RIJEKA

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 20:31
Draga moja...ClapClapClapClap...sve je za 10-ku Big%20smileBig%20smile!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 12:59
Triša ubijaš me polaganosmile79e sad mogu postaviti svoju sliku pa da i tebe mogu žiknuti , da ja vidim ko to meni hoće da šalje čitavu kolekciju kaktusa
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 11:48

jos da nikne goruca ljubav
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 22:37
Triša, sve je za pet!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 14:13
wow lijepo su nikli karanfili i lupinusi...moji su još upakirani u vrećice smile42 inače nisam baš obožavatelj kaktusa,ali ovaj koji izgleda kao kamen mi se sve više sviđa,stvarno je zanimljiv Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.