Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 243> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow lijepo su nikli karanfili i lupinusi...moji su još upakirani u vrećice
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Triša, sve je za pet!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() jos da nikne goruca ljubav ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Triša ubijaš me polagano
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga moja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam puno, moram staviti slikice nihinih biljkica, a imam i neke promjene što se tiče biljaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo jutros sam poslikala ono što sam dobila od nihe, zajedno s pastom za zube i u zgužvanoj kuverti
![]() Niho molim odmah identifikaciju.
Najprije me skoro ubila iz one njen puške , jer ovaj mad.šilj nisam odmah okrenulanaglavačke i stavila u vodu.
Ovaj je kaktusić dosao doduše s korjenom, ali poštar je valjda sjeo na njega, jer je bio kao iz herbarija, no neka niho drži fige, jer ću joj ga vratiti.
Ostalo je došlo u besprijekornom stanju s korijenčićima i već raste, na moju veliku radost.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tu se zamješala jedna kuglica nekog Verinog kaktusa, kojeg mi je odmah kod Bešlića dala i komadić moje kraljice noći, koji ću zapiknut u Vanjin vrtić.
Nešto onih pimpilinčića mi je Franjica htjela oteti, ali nisam dala.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Eto Triša dobila si obečane aloice
![]() ona čupava je aloe humilis (mada bih reko da je aristata) a ova druga aloica neznam iskreno... to ti je kad pelcer pokupiš "usput" ![]() nemoj se zabrinuti ako ti počnu mjenjati boju jer su kod mene do malo prije bili samo na svijetlosti... nakratko budu potamnili dok se ne priviknu na sučeko ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Brbe, ma i ti si bio spominjan, ali znaš kad nas se toliko skupilo, a svi pričamo u isti glas....
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja mislim Triša da onaj plastenik više neće biti dovoljan za tvoje bodljikavce i sukulente poslije ovog izleta. Krasno je sve i oni koje si kupila i ovi koje si dobila.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana i neće, sada je cjela frka kad pada kiša, kao danas ludo. No već ću ja nešto smisliti kako da ih zaštitim, samo da se izorganiziram.
Čim sam ujutro vidjela da je počela kipa, a najave je bila da će biti obilata odmah sam krenula u akciju pospremanja. Dio bodljikavaca završio na pokretnoj polici u podrumu
Ostali dio s novo presađenim kaktusima koje se bojim još držati vani završio u kući, u hodniku.
Žao mi je onih u kamenjaru, ali evo gledam kroz prozor kiša je prestala i okreće na buru, pa što bude.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako ih je lijepo vidjeti ovako skupa, onaj novi što cvate žuto je mrak, ma već ćeš ti njih složiti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Prekrasna kolekcija...
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
triša mogla bi već i manji katalog svojih kaktusa složiti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Tako je i kod mene Triša,još su svi u kući. Kak bi moj tata rekal kad dođe sve je zametano s kaktusima da se nema kam ni sjesti! Ali meni je ljepše kad su svi ovako na okupu.
|
|
![]() |
|
Je imaš pravo, baš si mislim da bi si kupila još jednu ovakvu policu plastičnu i držala na njoj sve kaktusiće, lagana je i kad pada kiša lako spremim, a kad je sunce maknem u sjenu ili slično, jedino ne znam dali bi im to micanje možda smetalo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
divno ti je sve a dali su te vaze velike što si u njih smjestila biljke koje si dobila od niho jer sam i ja dobila ali sam ih stavila u male pa neznam jesam li pogriješila
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Auuuu, kažem ja da Triša ima čitav botanički vrt!
Šteta da nisi bliže Osijeku, mogli bi naši studenti hortikulture kod tebe na obuku i razgledanje.
Šteta da kod nas takvi znalci kao Triša nemaju mogućnost predavanja svojeg znanja novim generacijama. Da malo uljepšaju dosadna i sumorna predavanja budućoj inteligenciji.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kako ih je divno za vidjeti ovako na okupu
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |