Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 58> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy sat ti je fancy švensi i predivno šarolik, niti premalo niti previše, pusa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne štitim ih, prebrusim ih brusnim papirom nakon staklara, iako on to obradi, ali ono još malo za svaki slučaj...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Bome si brza! Thnx!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
I pitanjce: čime zaštitiš rubove stakla da nisu oštri?
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
wooooooooow prekrasno!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ova subota je bila kreativno - radna! Sat za prijateljičin skori rođendan... Ima svega - od boje do šablona... Slike baš nisu neke, jako mi je teško slikati staklo...
![]() ![]() Detalji... Motiv ove art deco djevojke mi se jako svidio i prema njoj sam "izgradila" ostatak... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma nema problema!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Hvala draga na savjetu
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo izzy, hvala na informaciji, baš ću i ja pokušat.
|
|
![]() |
|
Ma super to sve funkcionira! Isprintam na obični papir pa izrežem šablonu sa tog papira, ali se on namoči bojom tako da je to za jednokratnu upotrebu. Ako želim imati neku šablonu za više korištenja onda je isprintam na papir pa precrtam tankim alkoholnim flomasterom na foliju za plastificiranje i onda ju režem! Folija se ne raspadne kao papir, možeš zgulit boju ili ju oprati (to nisam pokušavala) pa ponovo koristiti šablonu! One kupovne su grozno skupe, a ni nemaju baš neki izbor...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
A tako imam i ja skinutih sa neta dosta,ali nisam bila sigurna kako bi to funkcijoniralo na papiru, a na kakvu foliju printaš?
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sve šablone skidam s neta, printam pa ih izrezujem sa folije ili papira. Nemam neku određenu stranicu već njuškam pa na šta naiđem zgodno i onda odmah sačuvam slikicu! Samo googlaj "stencils" i imat ćeš šta radit narednih nekoliko dana!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neka, neka samo ti radi i uveseljavaj nas sa svojim krasnim radovima, a što više tehnika više ideja nama svima, nebuš se ljutila ako ti koju i ukrademo
![]() Ja sam tražila šablonice nešto slično kako ti imaš na pladnju one zelene, ali nism ništa tako lijepo našla, ako nije tajna gdje si ti svoje nabavila???
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Hvala draga! Imam osjećaj da sam se raspršila na sve strane s tehnikama, šta mogu kad me sve zanima i sve bih probala!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pa ja tebe ne stignem pratiti, koliko si vrijedna, a radovi su ti prepredivni, sve ali baš sve je posebno lijepo i drugačije
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Hvala Izzy! Imam jednu taru padelu od terracotte pa si mi baš dala lijepu ideju..možda probam napravit nešto slično..
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Znam Otok, ali nisam bila sigurna hoće li mi uopće uspjeti,a uvijek mi treba nekakvo ljepilo pa sam htjela nešto univerzalno što ću moći kasnije koristiti za ostale stvari! Ako budem radila neke veće površine, onda ću ga sigurno probati!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim te radove sa mozaikom, lijepo ti je ovo ispalo.
Imaš i posebno ljepilo za mozaik, s njim je lako raditi, nanosi se samo na podlogu, ne treba i na pločice mozaika
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Bravo Izzy pravi si reciklator neobičnih predmeta. Svaka čast.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |