Ponizno žicam |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kakav je to vatreni trn.....imaš li kakvih slika sanja30
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
može,imaš pp
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
na kaj si mislila pod veliki zimzelen jel to ona vinka-ja imam i šarenu i običnu zelenu to bi bia vinka minor i vinka major ak je to pošaljem
od ostalog nemam,jedino lukovice tulipana al to ti pošaljem kad ih izvadim-još je rano
i ja bi ak ima još vatrenog trna
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ima li tko par sadnica tayberry-ja za prodati?
sve kovertice su poslane, jučer i zadnja tura danas.
![]() još tražim biljkice s početka popisa, pa ako netko ima viška....
|
|
![]() |
|
javi se na pp...
![]() |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Sanja jel bi mogao dobiti jednu campanulu
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
posalji mi pp imam nesto s tvog popisa
|
|
![]() |
|
tražim (ako netko ima viška);
ukrasnu koprivu
lovor
gailardiu
dicentra-srdašca
tritoma
jacobinia
lithodora
zlatoglavica
koraljna zvončika
velika zimzelen
anemone japonica
passiflora
lukovice bilo kojeg cvijeća (osim narcisa,irisa i zumbula-to imam)
nudim,
anthirrnium sjeme (zijevalica)
vrtni hibiskus (zasada sjeme, kad krenu mladice i to šaljem)
campanulu (za cca tjedan dana će se nova tura ožiliti)
grančice forzicije
i uskoro moram orezati jednu veliku granu vatrenog grma, pa ako se i to može zapelcati-nudim
![]() |
|
![]() |
|
Evo da ne šaljem svakom posebno pp, samo obavijest da sutra šaljem kovertice.....
![]() |
|
![]() |
|
pokupila sam sjeme zijevalice (Antirrhinum), pa ako kome treba, imam viška
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Imam tri grančice bugenvilije viška pa ti pošaljem, ali javi mi adresu...
|
|
![]() |
|
ovaj vrtni hibiskus je NAVODNO roskasti...maznula je sjemenke od neke susjede
![]() šaljem ti pp
|
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
imam jorgovan tamno ljubičasti ,a zainteresirana sam za vrtni hibiskus ,imam sjeme žutog pa ako ti imaš sjeme druge boje preporučam se .Inače imam sjemenje pakujca raznih boja i digitalisa. |
|
![]() |
|
s campanulom sam zasad pri kraju, zadnja je obečana jednoj forumašici. ali uskoro će opet bit za podijelit jer to malo čudo super raste.
jučer sam dobila od susjede zalihu sjemenki vrtnog hibiskusa,koji mi ne treba jer sam svoje posadila od Mamee.
![]() pa ako netko želi,nek se javi
|
|
![]() |
|
dobila paket od Shashe sa sedumima (ima ih toooooliko)i bijelim irisima, za koje sam već odabrala najljepše mjesto u vrtu.
cure, genijalne ste, ne znam šta da kažem, osim
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam božur,sjemenke suncokreta,a za jorgovan ću preko vikenda vidjeti koliko je sve zajedno sadnica...jer sam dvije obećala,ali ako bude još koja,dobiješ ju
![]() ![]() i nemoj plakati,smiješak molim ![]() rose pa pruži tu ručicu dovoljno daleko i probaj dohvatiti dovoljno ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jorgovan?
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ja ti mogu poslati jorgovan, prekrasan mu je cvijet, krupan...vidjela sam da ima mladicu. I sjemenke suncokreta punog cvata!
Pošalji adresu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |