Tayberry |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bok,ja se zanimam ima li tih sadnica jos? ja bi 2 posto sam iz dalmacije pa da vidim kako ce uspjeti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja bi kupila par sadnica, ako netko prodaje
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam poslala upit al mi nitko ne odgovara...
![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja isto, preko oglasa, ali mi je samo jedan odgovorio. min bi trebala naručiti za 100 kn sadnice, a to mi je previše, niti znam kako tayberry uspijeva, niti mi toliko treba...zasad
|
|
![]() |
|
ma i meni je to previse...nemam pojma o tome nista pa sam htjela probati...ah steta
|
|
![]() |
|
ako u međuvremenu nešto nađem, javim ti.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dobro veče dobri ljudi čujemo se u ponedjeljak
![]() |
|
![]() |
|
super...
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ako ima bar još jedna grančica ja se bilježim a ako ima 5 uzimam
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
ok. čekamo ponedjeljak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |