Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 341342343344345 370> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja...prelijepo...fantasticno... Razumijem te kad kazes da se mora prilagoditi..takva su vremena dosla,kao sto si i sama vec napisala..i ja sam ti u slicnoj situaciji ali proci ce i to..pa cemo uzivati u nasim vrtovima..samo sto cu ja poredati moje vazne ispred i gledati u njih
![]() ![]() ![]() ...Zelim ti ugodnu sedmicu...
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
predivna boja .. predivni vrt .. ma sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno je sve prekrasno,vidi se da sve radiš s puno ljubavi!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma genijalno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ostići su savršeni, za izložbu - predivno lantana, nauživat ćemo se u tvom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ostići su super, a ja imam pupoljke na tvojima i divim se. Jedva čekam ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bez teksta
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ti stvarno Lantana čovijeka vraćaš u život. Onome ko je najneraspoloženiji treba samo ovdje doći i raspoloženje se mijenja, Stvarno ti svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Na moju veliku žalost Rose ne mogu doći jer sada idem na neki glupi seminar 5 dana u Starigrad Paklenicu, sve su mi planove upropastili, ma poludila sam, ali moram, danas je to tako ako hoćeš raditi, onda se moraš usavršavati.
A ja bi radije svako popodne išla u moj vrt i malo odmarala u cvijeću, ovo je jedna velika padina ispod mog vrta, koju normalno nitko nije sređivao, a ja nisam mogla gledati tako i napravila suhozide i posadila uglavnom ljekovito bilje, masline, šipke i čičindule (sve što ne treba puno zaljevati) i puno ostića... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vidimo se na kavici
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hova eto imam ja tih vrtova za sređivanje, ali nije mi teško jer ja to volim.
Franjice dobro bi došle tvoje vrijedne ruke u tatinom vrtu. ![]() Lika1 i Rose ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
a da ti mene posadiš u tom starinskom tatinom vrtu, pa makar samo kao neku koprivu u kutu?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jesu li to ove biljčice u tatinom vrtu ponovo dočekale tvoje vrijedne ruke?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Kako krasan vrt ,a ove ljubičice su mi
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Kaća i Proljeće drago mi je da sam vam malo uljepšala dan.
Ovaj vikend sam malo sređivala vrt kod moga tate, to je bio moj prvi vrt, dok sam još bila podstanar. Treba ga još malo srediti, ima tu svašta za rasaditi, a najviše je narasao bambus, što je jako čudno jer tata ne zaljeva baš ljeti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana kao i obično uljepšala si mi ovaj tmurni ponedjeljak.
Drago mi je da si dobila još cvijeća i sada će tvoj vrt i terase biti još ljepši.....
A sunce šta reći za onu suncem okupanu terasu???
Ma predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lantana listajuci tvoju temu,kao da sam kroz raj prosla..odavno me nesto nije toliko odusevilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ti si Franjice jedna velika pjesnička duša, čitajući tvoje posteve čovjek stvarno može zamisliti ono što si napisala. Hvala ti. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Niho ja vidim da si ti jako vrijedna i da puno toga imaš i da živiš u podneblju kao ja imala bi još više.
Shasha samo ti uživaj u zalasku sunca, a ja ti šaljem jedan mali dio ovog raslinja, da zamiriše i tvoja terasa. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 341342343344345 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |