Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 341342343344345 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 21:51
Draga moja...prelijepo...fantasticno... Razumijem te kad kazes da se mora prilagoditi..takva su vremena dosla,kao sto si i sama vec napisala..i ja sam ti u slicnoj situaciji ali proci ce i to..pa cemo uzivati u nasim vrtovima..samo sto cu ja poredati moje vazne ispred i gledati u njih LOLLOLLOL...!!
...Zelim ti ugodnu sedmicu... Big%20smile...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 19:06
predivna boja .. predivni vrt .. ma sve je predivnosmile57
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 18:55
Stvarno je sve prekrasno,vidi se da sve radiš s puno ljubavi!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 18:34
Ma genijalnosmile58
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 17:47
Ostići su savršeni, za izložbu - predivno lantana, nauživat ćemo se u tvom vrtu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 15:21
Ostići su super, a ja imam pupoljke na tvojima i divim se. Jedva čekam ....
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 14:58
Bez teksta smile71smile78smile94 Super!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 11:06
Ti stvarno Lantana čovijeka vraćaš u život. Onome ko je najneraspoloženiji treba samo ovdje doći i raspoloženje se mijenja, Stvarno ti svaka častsmile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 10:52
Na moju veliku žalost Rose ne mogu doći jer sada idem na neki glupi seminar 5 dana u Starigrad Paklenicu, sve su mi planove upropastili, ma poludila sam, ali moram, danas je to tako ako hoćeš raditi, onda se moraš usavršavati.

A ja bi radije svako popodne išla u moj vrt i malo odmarala u cvijeću, ovo je jedna velika padina ispod mog vrta, koju normalno nitko nije sređivao, a ja nisam mogla gledati tako i napravila suhozide i posadila uglavnom ljekovito bilje, masline, šipke i čičindule (sve što ne treba puno zaljevati) i puno ostića...

život je more
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 10:34
vidimo se na kavici smile113
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 10:32
Hova eto imam ja tih vrtova za sređivanje, ali nije mi teško jer ja to volim.

Franjice dobro bi došle tvoje vrijedne ruke u tatinom vrtu.Wink

Lika1 i Rosesmile113
život je more
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 09:20
a da ti mene posadiš u tom starinskom tatinom vrtu, pa makar samo kao neku  koprivu u kutu?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 19:38
Jesu li to ove biljčice u tatinom vrtu ponovo dočekale tvoje vrijedne ruke?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 18:55
Kako krasan vrt ,a ove ljubičice su mi smile71,obožavam onaj njihov nježni miris.Ima tata svašta ljepoga u tom svom vrtu!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:07
prekrasan vrt smile94
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 10:50
Kaća i Proljeće drago mi je da sam vam malo uljepšala dan.

Ovaj vikend sam malo sređivala vrt kod moga tate, to je bio moj prvi vrt, dok sam još bila podstanar. Treba ga još malo srediti, ima tu svašta za rasaditi, a najviše je narasao bambus, što je jako čudno jer tata ne zaljeva baš ljeti.

život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:03
Lantana kao i obično uljepšala si mi ovaj tmurni ponedjeljak.

Drago mi je da si dobila još cvijeća i sada će tvoj vrt i terase biti još ljepši.....
A sunce šta reći za onu suncem okupanu terasu???

Ma predivno!!!smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 00:44
lantana listajuci tvoju temu,kao da sam kroz raj prosla..odavno me nesto nije toliko odusevilosmile120smile120
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 23:11
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Prekrasno, predivno, prelijepo... pre,pre, pre

zaista si vrlo skromna kad pričaš o tome koliko truda treba za imati tako uređeno cvijeće... Po ne znam koji puta listam "MOrsko-vjetni ugođaj", ona Dalmatinka u  Purgerskom srcu me stalno vraća na tvoje stranice i divim se. Na kraju sanjam zid od kamena sa skalinama i puno, puno teglica i kaktusića i sukulenata ... da ... i sunce da mi to sve ogrije!

Ti si Franjice jedna velika pjesnička duša, čitajući tvoje posteve čovjek stvarno može zamisliti ono što si napisala. Hvala ti.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 23:07
Niho ja vidim da si ti jako vrijedna i da puno toga imaš i da živiš u podneblju kao ja imala bi još više.

Shasha samo ti uživaj u zalasku sunca, a ja ti šaljem jedan mali dio ovog raslinja, da zamiriše i tvoja terasa.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 341342343344345 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.