Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 11:30
uzivancija je proci kroz tvoju temu,odusevljena sam tvojim sukulentima,a i svim ostalim biljkama,prekrasne su.smile57
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:15
Moja mala kamelija napokon je procvala

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:17
Jedan čempres opasno se je nakrivio pa je morao biti ispiljen, žao mi je kosova koji su u njemu uvijek imali gnijezdo 

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:19
Ali je zato ova cvjetna gredica dobila puno više sunca

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:21

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:22
Maćuhice su mi ove godine nikakve, presadila sam ih na drugo mjesto

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:24
Trebaju vam tegle za cvijeće? Ovo je moja "kolekcija"

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:32

Vidim da su ti ortenzije već dosta prolistale Thumbs%20Up

Najbolje da ti ja pošaljem malo mojih tegli, mm uvijek poludi jer su mi svugdje pobacane, kako nešto posadim u vrt, vazu bi trebala odmah oprat i spremit, tebi su barem sve uredne i posložene.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 10:48
Tegli nikada dovoljno... a da li već znaš čime ćeš ove sve napuniti???
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 10:54
Sve je predivno .
Baš je lijepo vidjeti ovak lijepe tegle na jednom mjestu .Još imaš više volje za saditi.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:12
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Tegli nikada dovoljno... a da li već znaš čime ćeš ove sve napuniti???

Otprilike znam, vodenice, koprive, begonije, bakopu, bidens, fuksije, surfinije, pa ako se pojavi nešto novo, pa razne grančice na ožiljavanje, mislim jedino da neću pelargonije, jer mi se svake godine razbole
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:22
Tebi se pelargonije razbole???
Ja ih imam već par godina baš sam neki dan komentirala sa mamom kako si mi one najzahvalije cvijeće!!!
Samo zaljevam a one neumorno cvatu. Nisam uopće znala da one imaju nekih bolesti???
Ja sam se prošle godine mučila sa bakopom... stalno ih je nešto napadalo kao i verbene, pa sam sada duboko u razmišljanju da li ih ove godine uopće saditi... 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:37
Lani sam baš morala baciti desetak pelargonija, odustala sam i od nevena jer mi se uvijek razboli. Verbene su isto sklone pobolijevanju, čula sam da se one razbole od previše vlage
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:56
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Trebaju vam tegle za cvijeće? Ovo je moja "kolekcija"

To bi mi dobro došlo sve a još mi toliko trebaWinkWinkWinkWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:57

A ovdje bi mogla presijediti čitav dan koja je tu divotaSmileSmileSmileSmileSmile
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 21:51
prekrasno,i sve je tako uredno ,svaka čast
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 22:04

Lani sam baš morala baciti desetak pelargonija, odustala sam i od nevena jer mi se uvijek razboli. Verbene su isto sklone pobolijevanju, čula sam da se one razbole od previše vlage

Slazem se s tobom kad su u pitanju Pelargonije..i ja evo vec 2 godina muku mucim s leptirom tako da sam odlucila ove godine uzeti Nuove Guineje i s njima popuniti vazne...mozda kupim jednu ili dvije Pelargonije jer uvijek sam ih volila ali vidjet' cu  EmbarrassedBig%20smile!!

Jako lijep vrt!! ClapClapClap
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 09:19
Jučer smo malo čeprkali po ovoj padini uz stepenice, počupali travu i kupinu. Kad se ove puzavice oporave i procvjetaju izgledat će pristojnije,
a tu je i oleander prilično velik, a raste u samom kamenu

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 09:22
Na ovim stepenicama bit će dio onih tegli koje su sada prazne, vjerojatno sa vodenikama, jer je tu samo malo sunca

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 10:36
Mogu zamisliti kako će ove skaline izgledati racvjetano s vodenikama, ja ih jako volim, ali ih nemam jer njih kod mene treba dva puta zalijevati u ljeti.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.