Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori | Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | |
salomon
Pustio korijenje Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy, poduči mene neuku..
1. Što je ovo bijelo, čime si prefarbala cijelu površinu?
2. Da li si prije farbala pa ljepila kockice ili obnuto?
3. Čime si ljepila pločice?
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično,bravoooo
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastično!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dakle, ovo izgleda predobro!!!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure!
Salomon, mozaik nije ništa posebno - više vremena mi je trebalo za dizajn i preslagivanje pločica nego sve ostalo! Najprije sam obojala tanjurić bijelom akrilnom bojom (nakon što sam ga očistila i obrusila) pa sam lijepila pločice nekakvim UHU Kraft univerzalnim ljepilom koji mi je dragi kupio u Bau-nečemu. Važno je da ti na ljepilu piše da lijepi keramiku, porculan i staklo. Također ti je važno da lijepiš kontaktno tj. da naneseš ljepilo i na pločicu i na podlogu, pričekaš par minuta da se ljepilo stegne i onda tek položiš pločicu na podlogu i jako stisneš. Kad ih sve zaljepiš onda ispunjavaš fuge bijelom masom za fugiranje, upute su ti na vrećici. Na kraju sam samo polakirala rubove tanjurića radi zaštite. I to je to! |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy ovo je super!!!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Buba! Mijenjam nešto iz svog asortimana za par tvojih jajčeka?
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel dolaziš na kavicu u srijedu??
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh da izzy u srijedu je sastanak, pa ako budeš dobra možda dobiješ i neki cvjetić za tebe "početnicu"!!!???
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buba mi je rekla! Vidimo se!
|
|
nadalivz
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Izzy pravi si reciklator neobičnih predmeta. Svaka čast.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim te radove sa mozaikom, lijepo ti je ovo ispalo.
Imaš i posebno ljepilo za mozaik, s njim je lako raditi, nanosi se samo na podlogu, ne treba i na pločice mozaika
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam Otok, ali nisam bila sigurna hoće li mi uopće uspjeti,a uvijek mi treba nekakvo ljepilo pa sam htjela nešto univerzalno što ću moći kasnije koristiti za ostale stvari! Ako budem radila neke veće površine, onda ću ga sigurno probati!
|
|
salomon
Pustio korijenje Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Izzy! Imam jednu taru padelu od terracotte pa si mi baš dala lijepu ideju..možda probam napravit nešto slično..
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja tebe ne stignem pratiti, koliko si vrijedna, a radovi su ti prepredivni, sve ali baš sve je posebno lijepo i drugačije
|
|
meni je super u životu
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga! Imam osjećaj da sam se raspršila na sve strane s tehnikama, šta mogu kad me sve zanima i sve bih probala! Mislim da svatko ovdje ima neki svoj prepoznatljiv i individualni stil!
|
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka, neka samo ti radi i uveseljavaj nas sa svojim krasnim radovima, a što više tehnika više ideja nama svima, nebuš se ljutila ako ti koju i ukrademo
Ja sam tražila šablonice nešto slično kako ti imaš na pladnju one zelene, ali nism ništa tako lijepo našla, ako nije tajna gdje si ti svoje nabavila???
|
|
meni je super u životu
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve šablone skidam s neta, printam pa ih izrezujem sa folije ili papira. Nemam neku određenu stranicu već njuškam pa na šta naiđem zgodno i onda odmah sačuvam slikicu! Samo googlaj "stencils" i imat ćeš šta radit narednih nekoliko dana!
|
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tako imam i ja skinutih sa neta dosta,ali nisam bila sigurna kako bi to funkcijoniralo na papiru, a na kakvu foliju printaš?
|
|
meni je super u životu
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super to sve funkcionira! Isprintam na obični papir pa izrežem šablonu sa tog papira, ali se on namoči bojom tako da je to za jednokratnu upotrebu. Ako želim imati neku šablonu za više korištenja onda je isprintam na papir pa precrtam tankim alkoholnim flomasterom na foliju za plastificiranje i onda ju režem! Folija se ne raspadne kao papir, možeš zgulit boju ili ju oprati (to nisam pokušavala) pa ponovo koristiti šablonu! One kupovne su grozno skupe, a ni nemaju baš neki izbor...
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |