OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 374> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzivancija je proci kroz tvoju temu,odusevljena sam tvojim sukulentima,a i svim ostalim biljkama,prekrasne su.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moja mala kamelija napokon je procvala
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedan čempres opasno se je nakrivio pa je morao biti ispiljen, žao mi je kosova koji su u njemu uvijek imali gnijezdo
![]() |
|
![]() |
|
Ali je zato ova cvjetna gredica dobila puno više sunca
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maćuhice su mi ove godine nikakve, presadila sam ih na drugo mjesto
![]() |
|
![]() |
|
Trebaju vam tegle za cvijeće? Ovo je moja "kolekcija"
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vidim da su ti ortenzije već dosta prolistale |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tegli nikada dovoljno... a da li već znaš čime ćeš ove sve napuniti???
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve je predivno .
Baš je lijepo vidjeti ovak lijepe tegle na jednom mjestu ![]() |
|
![]() |
|
Otprilike znam, vodenice, koprive, begonije, bakopu, bidens, fuksije, surfinije, pa ako se pojavi nešto novo, pa razne grančice na ožiljavanje, mislim jedino da neću pelargonije, jer mi se svake godine razbole
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tebi se pelargonije razbole???
Ja ih imam već par godina baš sam neki dan komentirala sa mamom kako si mi one najzahvalije cvijeće!!!
Samo zaljevam a one neumorno cvatu. Nisam uopće znala da one imaju nekih bolesti???
Ja sam se prošle godine mučila sa bakopom... stalno ih je nešto napadalo kao i verbene, pa sam sada duboko u razmišljanju da li ih ove godine uopće saditi...
|
|
![]() |
|
Lani sam baš morala baciti desetak pelargonija, odustala sam i od nevena jer mi se uvijek razboli. Verbene su isto sklone pobolijevanju, čula sam da se one razbole od previše vlage
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
To bi mi dobro došlo sve a još mi toliko treba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ovdje bi mogla presijediti čitav dan koja je tu divota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
prekrasno,i sve je tako uredno ,svaka čast
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Slazem se s tobom kad su u pitanju Pelargonije..i ja evo vec 2 godina muku mucim s leptirom tako da sam odlucila ove godine uzeti Nuove Guineje i s njima popuniti vazne...mozda kupim jednu ili dvije Pelargonije jer uvijek sam ih volila ali vidjet' cu
![]() ![]() Jako lijep vrt!!
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Jučer smo malo čeprkali po ovoj padini uz stepenice, počupali travu i kupinu. Kad se ove puzavice oporave i procvjetaju izgledat će pristojnije,
a tu je i oleander prilično velik, a raste u samom kamenu
![]() |
|
![]() |
|
Na ovim stepenicama bit će dio onih tegli koje su sada prazne, vjerojatno sa vodenikama, jer je tu samo malo sunca
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mogu zamisliti kako će ove skaline izgledati racvjetano s vodenikama, ja ih jako volim, ali ih nemam jer njih kod mene treba dva puta zalijevati u ljeti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |