Ponizno žicam |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana ovde kraj moje kuče ljepo raste na veliko i široko,dovoljno je pružit malo ruku
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
imam ja nesto sjemenkica,nesto sam posijala,nesto ne jer nemam gdje sa time pa mi posalji adresu na pp da ti posaljem
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
noćnu frajlu i suncokret skidam sa popisa, poslala mi Mamaa
sedum bi trebao stiči....ostalo još
![]() imam još nešto campanule za podijeliti, pa kome treba, nek javi
|
|
![]() |
|
iz Zagreba... bilo koji sedum, s obzirom da ga nisam do sad ni imala, može bilo koji
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sanja,večinu ovih sa popisa nemam no nešto i imam.Najviše mi je upao u oko ovaj"sedum"..koji sedum?Jesi na neki određen mislila ili svejedno,bitno da je vrsta seduma?Odakle si(zbog transporta pitam)
|
|
![]() |
|
Evo, nakon dugog premišljanja i crnjaka, s obzirom da zasad nemam baš nešto za dijeliti (jer sam ostala bez svog vrta i idem ispočetka) molila bih curke da mi usliše molitve. Čitala sam puno po forumu,daleko sam ja za vama,
![]() -jasmin
-clemantis
-hoya
-stephanotis
-gardenia
-jorgovan-DOBILA!!!
-božur-DOBILA!!!
-sedum-DOBILA!!!!
-glicinija
-crnooka suzana
-kamelija---(za nju bi ubila)
-lantana
-bugenvilija---DOBILA!!!!
-kineski jorgovan
-calycantus floridus
-noćna frajla-DOBILA!!!!
-suncokret--DOBILA!!!!
i ostale sugestije dolaze u obzir,ako netko nešto predloži...
![]() Još jednom bi napomenula da mi je crnjak, čim budem imala nešto za dijeliti, svima ću se odužiti.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |