Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ponizno žicam
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ponizno žicam

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 18:02
smile126može,može
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 17:06
lantana ovde kraj moje kuče ljepo raste na veliko i široko,dovoljno je pružit malo rukuLOL,pa da ti pelcere pošaljem?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 17:04
imam ja nesto sjemenkica,nesto sam posijala,nesto ne jer nemam gdje sa time pa mi posalji adresu na pp da ti posaljem
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 16:51
noćnu frajlu i suncokret skidam sa popisa, poslala mi Mamaa

sedum bi trebao stiči....ostalo još smile105sanjam

imam još nešto campanule za podijeliti, pa kome treba, nek javi
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 19:35
iz Zagreba... bilo koji sedum, s obzirom da ga nisam do sad ni imala, može bilo koji smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 19:20
Sanja,večinu ovih sa popisa nemam no nešto i imam.Najviše mi je upao u oko ovaj"sedum"..koji sedum?Jesi na neki određen mislila ili svejedno,bitno da je vrsta seduma?Odakle si(zbog transporta pitam)
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:03

Evo, nakon dugog premišljanja i crnjaka, s obzirom da zasad nemam baš nešto za dijeliti (jer sam ostala bez svog vrta i idem ispočetka) molila bih curke da mi usliše molitve.

Čitala sam puno po forumu,daleko sam ja za vama, Embarrassedi napravila sam "skroman" popis biljkica koje bi voljela imati.

-jasmin
-clemantis
-hoya
-stephanotis
-gardenia
-jorgovan-DOBILA!!!
-božur-DOBILA!!!
-sedum-DOBILA!!!!
-glicinija
-crnooka suzana
-kamelija---(za nju bi ubila)
-lantana
-bugenvilija---DOBILA!!!!
-kineski jorgovan
-calycantus floridus
-noćna frajla-DOBILA!!!!
-suncokret--DOBILA!!!!

i ostale sugestije dolaze u obzir,ako netko nešto predloži...

Embarrassed zasad ću u vrtu imati ono što su mi poslale Silvek i Balalayka; kadifice,cinije,zvjezdan,ipomeu,neven,cosmos,ciniju,prkos. Njima se najljepše još jednom zahvaljujem.

Još jednom bi napomenula da mi je crnjak, čim budem imala nešto za dijeliti, svima ću se odužiti.
Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.