Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 38>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 20:50

Gablec kupujem u Interšparu - a police su na ulaz postavili - i kak da ja sad prođem samo pokraj Big%20smile Tak da sam imala gablec za dušu, a tijelo ionak mora na dijetuLOL

A flašice i vrečice - tek se spremam popikati - ovi moji suseljani me smatraju skroz čaknutom - pa kaj meni  niko ni objasnil da se tegle ne sade - neg da se zimnica nutra meće. jadno dete neznaLOLLOL 
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 22:48
Baš ti je dobar današnji gablec,sreća pa sutra ne radiš jer bi sigurno bilo isto nešto tako fino!! LOLLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 23:02
Kako si počela, biti će lukovice za gablec, ruže za ručak, a sjemenke za večeru, na kraju bi se mogla pretvoriti u jednu lijepu cvjećku, ali kako to već jesi, pazi da se ne pretvoriš u kaktus.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 08:16
zašto ne kaktus? to bi bilo mrakSmile

Lilly ovaj mjesec šparno- od bolovanja mala plaćaCry
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 08:48
kad počne cvjetna groznica, onda je se teško rješiti, mamaa vrt ti naprosto raste iz dana u danSmile dolaze nove biljkice, kad bi mogla vidit ukupnu sliku vrta.. -čini mi se da je već poprilično dobio konture tvojih želja.
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 09:03

Nije uopće - ovaj dio na slici je cvijetnjak i on je za sad samo tu da bude cvjetan i šareni - buduće osnovice cvjetnjaka još nisam nabavila pa kao takav nema ni glavnu formu - most nije napravljen a vrt nije ni pipnut---ovo je samo jedan maleni dio gdje sadim da kasnije ono što neće tamo ostati mogu preseliti.

A o samom dvorištu da ni ne pričam- ni pipnuto- osim što sam juče pokupila punu kantu papira i smeća ur rub ceste - ljudi svašta bacaju kao da je tak teško ponijeti par sto metaraAngry

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 19:36

Biljkice su mi se odlučile revanširati:

Hoya- ovo je tvoj dar

A ovo ostalo:
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 19:45
Sve je pocelo - bas lijepo.smile71
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 05:22
Samo ti mamaa slikaj te svoje početke. Već kroz mjesec dana vidi se promjena. Stvarno se veselim sličicama za koji mjesec !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 11:16
Bravo mamaa ,ovaj mjesec malo šparaš jer smo u recesiji,ali zato sljedeći mjesec sve nadoknadiš,čak i malo odeš u minus jer ne možeš odoliti svim tim cvjetnim ljepotama!To govorim iz vlastitog iskustva a pretpostavljam da je i kod tebe tako!!Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 11:24
ooooo,ludilo mamaa,ide to tebi! smile159
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:27
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Bravo mamaa ,ovaj mjesec malo šparaš jer smo u recesiji,ali zato sljedeći mjesec sve nadoknadiš,čak i malo odeš u minus jer ne možeš odoliti svim tim cvjetnim ljepotama!To govorim iz vlastitog iskustva a pretpostavljam da je i kod tebe tako!!Wink
iz šupljeg u prezno....i tak u krugLOL
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:30
Nisam vam jučer sve slikice učitala.
Gredica s lukom: 
Grubo pripremljeno hladno klijalište
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:33
Zaštihana gredica
Ne vidi se ali tu se skrivaju grančice jorgovana i sve su s primile Smile A tu je dom pronašao i žuti turbo rastući Lantanin grm
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:36
Crveni ribizl mi je divan - moram još 3-4 kom nabaviti
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:39
Ovo je špalir crnog ribiza- on je oštihan, učvršćen, povezan
Ovo je mala cvjetna gredica u središnjem dijelu vrta , a ova u donjem - znam da ne vidite ali neven se sprema na rastSmile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:39
Ovo je špalir crnog ribiza- on je oštihan, učvršćen, povezan
Ovo je mala cvjetna gredica u središnjem dijelu vrta , a ova u donjem - znam da ne vidite ali neven se sprema na rastSmile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:49
Vrijednica ba bog!
Molba: daj okreni te sličice, uklještit će me u vratu smile60.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 18:46
Iako sam morala okretati kompjuter LOLLOL vidi se da je neko bio vrijedan u svom vrtu TongueClapClap...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 19:05
Zimi je definitivno odzvonilo...već miriše na proljeće
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.