Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gablec kupujem u Interšparu - a police su na ulaz postavili - i kak da ja sad prođem samo pokraj A flašice i vrečice - tek se spremam popikati - ovi moji suseljani me smatraju skroz čaknutom - pa kaj meni niko ni objasnil da se tegle ne sade - neg da se zimnica nutra meće. jadno dete nezna
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš ti je dobar današnji gablec,sreća pa sutra ne radiš jer bi sigurno bilo isto nešto tako fino!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako si počela, biti će lukovice za gablec, ruže za ručak, a sjemenke za večeru, na kraju bi se mogla pretvoriti u jednu lijepu cvjećku, ali kako to već jesi, pazi da se ne pretvoriš u kaktus.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
zašto ne kaktus? to bi bilo mrak
![]() Lilly ovaj mjesec šparno- od bolovanja mala plaća
![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kad počne cvjetna groznica, onda je se teško rješiti, mamaa vrt ti naprosto raste iz dana u dan
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Nije uopće - ovaj dio na slici je cvijetnjak i on je za sad samo tu da bude cvjetan i šareni - buduće osnovice cvjetnjaka još nisam nabavila pa kao takav nema ni glavnu formu - most nije napravljen a vrt nije ni pipnut---ovo je samo jedan maleni dio gdje sadim da kasnije ono što neće tamo ostati mogu preseliti. A o samom dvorištu da ni ne pričam- ni pipnuto- osim što sam juče pokupila punu kantu papira i smeća ur rub ceste - ljudi svašta bacaju kao da je tak teško ponijeti par sto metara |
|
|
|
![]() |
|
Biljkice su mi se odlučile revanširati: Hoya- ovo je tvoj dar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je pocelo - bas lijepo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo ti mamaa slikaj te svoje početke. Već kroz mjesec dana vidi se promjena. Stvarno se veselim sličicama za koji mjesec !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo mamaa ,ovaj mjesec malo šparaš jer smo u recesiji,ali zato sljedeći mjesec sve nadoknadiš,čak i malo odeš u minus jer ne možeš odoliti svim tim cvjetnim ljepotama!To govorim iz vlastitog iskustva a pretpostavljam da je i kod tebe tako!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ooooo,ludilo mamaa,ide to tebi!
![]() |
|
![]() |
|
iz šupljeg u prezno....i tak u krug
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisam vam jučer sve slikice učitala.
Gredica s lukom:
![]() Grubo pripremljeno hladno klijalište
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zaštihana gredica
|
|
|
![]() |
|
Crveni ribizl mi je divan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je špalir crnog ribiza- on je oštihan, učvršćen, povezan
|
|
|
![]() |
|
Ovo je špalir crnog ribiza- on je oštihan, učvršćen, povezan
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vrijednica ba bog!
Molba: daj okreni te sličice, uklještit će me u vratu
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Iako sam morala okretati kompjuter
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Zimi je definitivno odzvonilo...već miriše na proljeće
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |