Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Korisnik | ||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bravo mama!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
mami ide jako lijepo,bravo!!!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ovaj vikend sam bila na regeneraciji van Zagreba pa sam uspjela nagovoriti mamu da poslikam njene radove... Nisu decoupage ovaj put, već nakit s obzirom da i to često radimo... Ima pomalo od svega, možda nekome da ideju - ipak dolazi lijepo vrijeme!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
prekrasno uređuješ stvari koje bi dugi davno odbacili, poseban podložak za ružu i dvije čaše ... mjesečina...
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Odlično, savršeno.!!!!!!!!!!!!!!!Još složeno sa svijećama, bravo, kod mene bi se reklo , imaš mota.....
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
suuuper ti je ovo ispalo! baš mi se sviđa!
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ahhhh, kako romantično! To je bila misao vodilja...
![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Ovo ti izgleda baš dobro! Upaliti svijeću, dvije čaše napunjene vinom, pun mjesec, nebo vedro i eto fešte...Ajme, jedva čekam ljeto...
Bravo!!!
|
||
![]() |
||
|
Hm, ovo je doista ispao neplanirani eksperiment! Našla sam nešto, rekla bih tanjurić od terakote za lonac od cvijeća i jadan je sav bio koma, oronuo i kad sam ga spazila odmah sam znala šta ga čeka!
![]() Kupila sam ove pločice za mozaik još prije 2 godine i stoje mi u ormaru, bile su mi idealno rješenje za ovo! Nikad nisam radila mozaik, tako da dizajn i nije neki i sve pločice nisu bile iste visine tako da je kod fugiranja ispalo malo grbavo, ali bit će dobro za balkonski stol! Stanje nakon prepravka... ![]() I prijedlozi "serviranja"... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Tebi to stvarno ide...mislim inspiriranje....
I mene si za sat inspirirala, ali i za puno toga još!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Mislim da SVI doma imamo nešto staro i pleteno što nam je žao baciti... Drago mi je da sam vas inspirirala!
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Košarica je prekrasna.
Imam i ja jednu u kupaoni i baš sam je jučer gledala i razmišljala da bi je malo preuredila.Već danas krećem u akciju. |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala! Bit ću detaljna: pleteni dio sam radila bijelim lak sprejom (3 sloja), plohu sam bojala kistom akrilnom bojom, a šablonu spužvicom! Tako da bih rekla - svim navedenim!
![]() |
||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
jajoj predivna kosarica !! imam i ja jednu okruglu koja je u kuci jos od mojih malih nogu pa mi zao baciti i ceka nekakvu obnovu :) ... odlicna ideja, bravo !!
jesi ju bojala kistom, spuzvicom ili sprejem? |
||
![]() |
||
|
odlično
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lako je tebi to pričati da djeluje terapijski, kada nemaš dijete da trčkara oko tebe i zove te svake tri sekunde...Ja bih to mogla raditi samo kasno navečer ali tada sam i sama jaaaako umorna, tako da nema ništa prije ljeta....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |