Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Izzy, imaš zaista hvale vrijedne ruke i osebujan ukus, zaista sam bez teksta, po drugi put....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Izzy, znam ja da si ti vrijedna ali ja sam mislila na decoupage!!! |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ma znam da jesi! Evo, do kraja dana novi uradak, ako se stigne osušiti za fotosession!
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo malo prerade starih i pohabanih stvari pronađenih na zaboravljenim mjestima, ali još uvijek upotrebljivih! Ovo je jedan pleteni pladanj koji će mi poslužiti u kupaonici za sve one gluposti koje držim na mašini za rublje! Ovako je izgledala kad sam ju pronašla...
![]() A ovako par dana kasnije.... ![]() ![]() Detalj šablonice.... ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Baš si mi sad dala ideju. Kaj misliš kak bi salveta izgleda preko ovog pletenog? O tome gruntam i nikako da se odlučim to učiniti. Moja pletena košarica je ona ukrasna za cvijeće.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Izzy stvarno imaš moć od starih i neuglednih stvari napraviti nešto čemu se ja divim.
Svejedno su mi tvoji satovi za antalogiju...ja te po njima pamtim!!!
Ali kao što rekoh volim gledati tvoje uratke...
P.S. A gdje si kupovala ove šablone???
|
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Košara je super, i ja imam nešto slično na mašini za veš za sve one ženske sitnice. Moje iskustvo, kada se stavlja salveta na pleteno, onda mora biti malo veći motiv jer se inače izgubi u onim utorima. Možeš pogledati moj koš za prljavi veš koji sam skoro "prepakirala" u novo ruho, inače je bio odbačen ali sada sam ga ponovno vratila u upotrebu.
|
||
![]() |
||
|
Slažem se sa Sanjalicom! Pogledaj i u Kaćinoj galeriji, odamah negdje na početku, mislim da je nanosila salvete na nešto pleteno i da je lijepo izgledalo, ali motiv mora biti veći svakako! |
||
![]() |
||
|
Thanx draga! Bit će satova, imam par ideja u pripremi, ovo su tekuće stvarčice koje pokušavam oživjeti malo! Šablone nisam kupovala već sam skidala motive s neta i sama ih rezuckala - veoma je terapijski i nitko te ne dira kad držiš skalpel u rukama! ![]() |
||
![]() |
||
|
Lako je tebi to pričati da djeluje terapijski, kada nemaš dijete da trčkara oko tebe i zove te svake tri sekunde...Ja bih to mogla raditi samo kasno navečer ali tada sam i sama jaaaako umorna, tako da nema ništa prije ljeta....
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično
![]() |
||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
jajoj predivna kosarica !! imam i ja jednu okruglu koja je u kuci jos od mojih malih nogu pa mi zao baciti i ceka nekakvu obnovu :) ... odlicna ideja, bravo !!
jesi ju bojala kistom, spuzvicom ili sprejem? |
||
![]() |
||
|
Hvala! Bit ću detaljna: pleteni dio sam radila bijelim lak sprejom (3 sloja), plohu sam bojala kistom akrilnom bojom, a šablonu spužvicom! Tako da bih rekla - svim navedenim!
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Košarica je prekrasna.
Imam i ja jednu u kupaoni i baš sam je jučer gledala i razmišljala da bi je malo preuredila.Već danas krećem u akciju. |
||
![]() |
||
|
Mislim da SVI doma imamo nešto staro i pleteno što nam je žao baciti... Drago mi je da sam vas inspirirala!
![]() |
||
![]() |
||
|
Tebi to stvarno ide...mislim inspiriranje....
I mene si za sat inspirirala, ali i za puno toga još!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hm, ovo je doista ispao neplanirani eksperiment! Našla sam nešto, rekla bih tanjurić od terakote za lonac od cvijeća i jadan je sav bio koma, oronuo i kad sam ga spazila odmah sam znala šta ga čeka!
![]() Kupila sam ove pločice za mozaik još prije 2 godine i stoje mi u ormaru, bile su mi idealno rješenje za ovo! Nikad nisam radila mozaik, tako da dizajn i nije neki i sve pločice nisu bile iste visine tako da je kod fugiranja ispalo malo grbavo, ali bit će dobro za balkonski stol! Stanje nakon prepravka... ![]() I prijedlozi "serviranja"... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Ovo ti izgleda baš dobro! Upaliti svijeću, dvije čaše napunjene vinom, pun mjesec, nebo vedro i eto fešte...Ajme, jedva čekam ljeto...
Bravo!!!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |