Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kolesterol -prirodni pripravci snižavanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kolesterol -prirodni pripravci snižavanje

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 00:08
eeee... ne znam.... možda kako tko.... ali u onoj recepturi koju sam ja mirisala.... osjetila se i osoba jako.... bazdilo iz nje gore nego da je sami češnjačić.... ali može biti da su drugačije recepture/omjeri....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
prepelica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prepelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 08:01
Jednom sam jednoj gospođi s posla napravio češnjakove kapi. Simptomi bolesti, previsok tlak i povišeni kolesterol nestali su brzo, ali "miris" češnjaka, taj je trajao još dugo i jadna žena je možda i požalila... s druge strane, francuski ljubavnici redovito troše češnjak, koji im je pomoć u "ljubavnoj" snazi, pa im ne smeta miris - ni njihovim partnericama?!?! - tako kažu...
Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 09:12
To je bilo u doba Luja 16.Wink

Ja sam pila te kapi od češnjaka i osobe koje su dolazile u moju radnu prostoriju su tvrdile da se nikakav miris ne osjeća.
Je li to bilo iz obzira ili ....Question

I MM ih je pio u isto vrijeme.Nisam primjetila da je baš postao Casanova.
Ali da je bilo pozitivnog učinka na zdravlje, to je sigurno.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 13:11
Drage moje ja sam jučer ujutro to popila i sama sebi smrdila po češnjaku.
A da vam ne govorim s kakvim ljudima radim...ne visokoobrazovani nego još i prateće titule, pa mi je zbog toga još gore!!!!
Svako malo otvaram prozor, žvakaće gume mijenjam svakih 10 minuta, ali što je najgore skužila sam da će mi sav organizam biti pun češnjaka i da će on izlaziti van kroz svaku poru....a to će taaaako smrdjeti...
Mislim da ću biti na veeeelikoj muci...možda ću si otići i po neke kapsule na bazi artičoke ili omega 3 kiselina....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 14:00
Evo sada sam pitala kolegu da li se išta osjeća češnjak, prvo se pukao smijati a onda mi rekao da ništa ne smrdi....
Daj Bože da tako i ostane, mada čisto sumnjam...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 21:22
Zašto mu ne bi povjerovala?Ili pitaj još nekoga.
Sama to ne možeš znati.Mora ti netko reći.
Tvoj osjećaj da smrdiš češnjakom ne mora biti točan.
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 00:01
... ne znam..moja majka je baš bazdilaaa.... ali možda je bio drugi recept..drugi omjer..... hmmm... a možda onaj stari trik da piejš zatvorena nosa ( iako ne znam dal je istinit)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 08:45
Originalno poslano od člana griva1978 griva1978 napisao:

... ne znam..moja majka je baš bazdilaaa.... ali možda je bio drugi recept..drugi omjer..... hmmm... a možda onaj stari trik da piejš zatvorena nosa ( iako ne znam dal je istinit)

Za taj trik ne znam, ali ja ovo i pijem samo zatvorena nosa, jer bi inače sve izletjelo van brzinom svjetlosti.LOL
A kakva je to fora sa zatvorenim nosom ???
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:41
to je točno ta fora :))) da se pije zatvorena nosa a poslije obavezno opere i nos i usta, zubi.....
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:42
draga moja evo da ti i ja dam recept jer sam ga lično probala i uspjela skinuti  podosta te napasti
 10 kom osrednje veličine cvekle
  10 kom limuna,
svaki dan uzmeš jednu cveklu ,odsječeš joj poklopac i izdubiš kašikicom ,u to udubljenje iscjediš limun i poklopiš sa tim poklopcom i ostaviš do ujutro,na  prazan stomak ujutro to popiti i tako 10 dana probaj i deseti dan iznjeri i vidječeš da če se smanjiti  to možeš nastaviti piti i duže
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:00
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

draga moja evo da ti i ja dam recept jer sam ga lično probala i uspjela skinuti  podosta te napasti
 10 kom osrednje veličine cvekle
  10 kom limuna,
svaki dan uzmeš jednu cveklu ,odsječeš joj poklopac i izdubiš kašikicom ,u to udubljenje iscjediš limun i poklopiš sa tim poklopcom i ostaviš do ujutro,na  prazan stomak ujutro to popiti i tako 10 dana probaj i deseti dan iznjeri i vidječeš da če se smanjiti  to možeš nastaviti piti i duže

Pogledaj koliko ti ih šaljem za ovaj recept smile79smile79smile79smile79smile79smile79smile79smile79smile79smile79

Ovo sa češnjakom sam probala drugu turu piti i nisam mogla jer me želudac jaaako jaaako bolio....
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:34
slučajno naišla na temu i jako mi je zanimljiva Thumbs%20Up
ono sa češnjakom nisam sigurna da ću probati, ali ovo sa ciklom u vrijeme sezone mi se čini primamljivo
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 15:14
Samo da potvrdim, da sam pila ciklu koju je sarajka preporučila, ali između ostalih prirodnih pripravaka ( domaći ocat, puno maslinovog ulja...) i uspjela sam u 1,5 mjeseci skinuti masnoću sa 8,0 na 7,1 a trigliceride sa 3,5 na 1,5!!!!!

Znači, provjereno je, pa tko treba neka proba.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 15:38

Na žalost, godinama sam pokušavala s raznim prirodnim pripravcima, između ostalog češnjak, ciklu, da ne nabrajam što sve ne, no niti tlak, niti kolesterol nisam uspjela skinuti.

Očito je svaki organizam za sebe "priča", a puno je toga u "glavi", dakle najprije moraš sebe uvjeriti da će ti to pomoći. Ja očito nisam taj tip.

No tko god je uspio skidam kapu, svaka čast.

Stavljajte idalje razne recepte, probat ću i ja opet,. jer se s tim borim cjeli život.

I da se zna: ne pušim, ne pijem, ne jedem jako slano, niti masnu, niti slatku hranu, sve nekako u normali, bit će genetika.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:15
Ja imam ,negdje zapisan recept za skidanje masnoće.Tata je to dobio od nekog prijatelja.Ide medicinski alkohol i bijeli luk.Pije se kap po kap,svaki dan se povecava za po jednu kap,do 21 kapi..Onda se ide unazad od 21,20...-1.
Ne smrdi,nije jak a pomogao je mom tati i tetki...
Mm nije!
Dobro veli Triša nije svačiji organizam isti..MM je "sredio" želudac,pijući sve i svašta.Htio je da skine malu masnoću a sredio zeludac..
Uglavnom najbolje mu pomogla neka smjesa neki mix mljevenih sjemenki,koje kupujemo na Baščaršiji u prodavnici sjemenki.Namjenski je to za skidanje masnoće..Tu ima i cimeta i sjemenki lana,tikve....Ima nekih 10 vrsta.To se pije ujutro i naveče,tako što se kašika toga potopi u nemasni jogurt,večeras za ujutro i ujutro za uveče...Jako je ukusno,a čak pomaže za skidanje kg..LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 08:34
Triša, baš mi je žao da nisi uspjela.
Ja u biti nisam mislila da će mi tako puno pasti masnoća...mislila sam ok, idem probati pa šta bude, ali eto uspjela sam i jako sam zadovoljna, ali moram još, jer krajem srpnja moram na kontrolu, da vidimo koliko sam još uspjela.

Moram naglasiti, da sam ja i prehranu promijenila. Izbacila sam svinjetinu iz prehrane, znači jedem bijelo meso i puno, puno, puno ribe. Ujutro na tašte popijem žlicu maslinovog ulja, i ocat sa medom rastopljen u čaši vode, i na kraju limun iz cikle. Također sam lan počela stavljati u žitarice ali i ječam jedem više nego inače...

Ipak mislim da to nije problem u glavi, već jednostavno moraš se primiti nekih rituala i biti u njima dosljedna.

I da, i kod mene je genetika, tata je umro od moždanih udara a i mama pije tablete za masnoću.

Problem masnoće nisam shvaćala ozbiljno dok mi doktorica nije rekla da ću morati ići na tablete ako ne je skinem, a pojavila mi se prije tri godine s time da je svaki puta kada sam je kontrolirala bila sve veća.

Znam da sam odužila post, ali želim još samo jednu stvar naglasiti...
Ako je ovim prirodnim sastojcima ne možeš skinuti, svakako probaj kupiti  zelenu magmu u Bio& bio dućanima. Je da je skupa, ali mislim da pomaže. Ja sam popila jednu dozu, i na kraju nastavila sa gore navedenim pripravcima i eto rezultati nisu izostali.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 14:21
Samo da javim da sam kolesterol sa 8 skinula na 6,5!!!

Ali još uvijek je skidam i to ciklom i limunom, maslinovim uljem, octom i zelenom magmom.

Za sada sam zadovoljna, jer ide dolje...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 21:22
Proljeće, pa to su divne vijesti.Čestitam.
Priroda najbolje liječi, samo treba znati kako i biti uporan.

Ja bih ovim receptima još dodala tinkturu artičoke.
Čim mi masnoća počne rasti, pijem 3 žličice ove tinkture dnevno sa malo vode ili čaja.Ako je problem veći, onda uzmem veliku žlicu.
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 14:38
Originalno poslano od člana Fermina-Daza Fermina-Daza napisao:

Proljeće, pa to su divne vijesti.Čestitam.
Priroda najbolje liječi, samo treba znati kako i biti uporan.

Ja bih ovim receptima još dodala tinkturu artičoke.
Čim mi masnoća počne rasti, pijem 3 žličice ove tinkture dnevno sa malo vode ili čaja.Ako je problem veći, onda uzmem veliku žlicu.

Znam da je artičoka super za snižavanje kolesterola, ali nisam znala da se tinkture mogu kupiti???

Ili ih ti sama radiš???
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 23:40
Naravno, radim ih sama.
I ne samo za sebe.
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.