Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 370> |
Korisnik | ||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I kad je sve bilo gotovo, tko će sad ovo raznositi po kući...
|
||
život je more
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svaki put kad navratim k tebi ostanem bez daha i od ljepote krajolika i još više tvojih prekrasnih biljkica
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lantana šta sad da ti kažem, neznam ostavila si me i bez riječi i bez daha . Dugo sam sijedila i po toliko puta pregledavala i imala sam na kraju želju da tu budem malo da sijedim i uživam među njima . Svaka ti čast
|
||
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve je odlično,vidi se da imaš puno mjesta kad možeš imati toliko biljaka. A ja dođem svaki dan pogledati što je novo i uvijek se nešto nađe. A kad još presadiš onaj veliki od susjeda!!! Samo ti stavljaj slikice da mi možemo uživati u njima!
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno...
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lavanda evo sada sam stajala ovdje ispred tvojih kaktusa i gledala ih, a točno sam osjetila ovo sunce kako me grijalo po leđima!!!!
I ja sam svoje sukulente sklonila u podrum preko zime i nisam ih zaljevala osim povremeno. U subotu me skoro srce strefilo...uđem u podrum da iznesem nešto od cvijeća na terasu a moje cvijeće pliva u vodi. Ne moram ti ni reći da su mi svi sukulenti istrunuli...sa lavandom se od prošle godine mučim i ove godine konačno preživi zimu u podrumu...i hoću je iznijeti u subotu a u tegli poplava...zato sam danas otišla na plac i kupila si lavandu pa da vidim da se više primakne mome cvijeću!!!
Oprosti morala sam se požaliti kada sam vidjela tvoje sukulente...
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lantana, baš si vrijedna, ima li nečega što kod tebe nema? Koliko kaktusa, prekrasni lončići
|
||
flora
Već proklijao Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Lantana za ovaj foto session kaktusa, sukulenata i vazica...sve je tako lijepo :)
|
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eh ja ovdje nemogu tek tako nesto napisati ..idem ih opet i opet pogledati pa cu onda dati moj komentar ..ma gdje me nadje !!
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uhvatila ja malo slobodnog vremena i nauživala u tvojim fotkicama. Pregledala sve. Hvala, ovo je punjenje baterija. Ništa ne bih "posebno" izdvojila jer je svaka sličica "posebna"!
Znam da živiš u kraju s prekrasnom klimom ali ništa od toga ne bi bilo da nema vrijednih ruku i stila.
pozzzzzzzzzzz iz tmurne Istre (danas je bilo tako hladno, oblačno.....)
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti Hoya, kaktusi su bili moja prva ljubav, a sada i ne pazim baš previše na njih. Dobili malo pažnje i od sad ih samo zalijevam, i to ako stignem preko ljeta. Pitari, vaze, svijeće i svjećnjaci su moja slaba točka (netko kupuje cipele, torbe... a ja volim lijepi pitar i vazu). U vrtu sam 1 uru poslije posla, mala antistres terapija, a subotom i nedjeljom ako ne radim malo duže. Kad sredim vrt u proljeće, onda ljeti samo zaljevam jer nažalost tada nemam vremena. |
||
život je more
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I svima ostalima hvala, ovi koji su vani ljeti cvatu pa ću ih slikati jer tada su najljepši.
Proljeće mogu zamisliti kako je to kad ti biljke propadnu, meni je snijeg odnio jednu krasulu i ne mogu sebi oprostiti što je nisam spremila u kuću, ali ne brini obnovit ćemo mi sve ponovno. Bergenija, pa ja se baš mislim kako nema novosti iz kamenjara i ne mogu vjerovat da je takva razlika od mene do vas gore. Još malo pa će sve krenuti, a onda nas moraš rzveseliti slikama onog tvog prekrasnog kamenjara. |
||
život je more
|
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ej Dzo baš si me nasmijala s ovom rečenicom ...ma gdje me nadje |
||
život je more
|
||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bas mi je drago ...Za razliku od tebe meni su bili i ostali "prva ljubav" ...Sve su na svoj nacin...vaznice s pcelicama su mi haos lijepe ...i ovako bih ja mogla citavu noc,pohvala pa tackice,pohvala pa tackice ..jer kad god sam u "tvom vrtu" ja se "razbolim" ..Veliko cmok!!!
|
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danas je bilo malo prohladno vani, pa sam malo proljeća unjela u kuću.
Vaza s dva otvora i kolekcija proljetnog cvijeća, cijela kuća miriše... |
||
život je more
|
||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bas lijepa vazna... i lijepa ideja da se uziva u cvijecu !!
|
||
||
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
o , miriše do mene!! Prava si umjetnička duša, velika pusa !
P.S. I moji su zumbulići konačno krenuli! |
||
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lantana, ja jednostavno znam da čim otvorim tvoju stranicu mogu očekivani neko iznenađenje. Vaza me je oduševila a tek ovo što je u njoj....... Sve ti je tako šareno i mirišljavo, kod mene su u cvatu visibabe, ljubice, šafrani, mini narcise(zato jer sam ih takve kupila), maćuhice i sad mi proviruju sramežljive puškinije.
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moram doći svaki dan vidjeti što si napravila???
Imaš jaaaako interesantu vazu i dar da je učiniš još i ljepšom.
Miris cvijeća se osjeti i u Zagrebu...
|
||
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uvijek nešto nivo kad svratim kod tebe!!!I naravno sve prekrasno!
|
||
Odgovori | Stranica <1 2324252627 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |