moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, pa sad sam odlučila se i ja poigrati okvirima!
![]() Super ti ide! Samo nastavite! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
andrea ako dođete na Murter dođete k nama..na balkonu ćemo otvorit ljetni kinder-decoupage kamp
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala djevojke ja sam zadovoljna jer su to sve ipak prvi radovi,ja sam baš bezveze za slikanje fotičem pa slike dobro ne ispadnu,draga ančice pa to je ime mojoj kćeri,a za ovaj mali okvir sam miješala boju baš da takva ispadne..moja svekrva ima isto kredenc takve boje
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ja ne vidim nikakvu crvenu crtu, a što se tiče okvira - ispao je super. Sječam se da smo imali doma kredenc takve boje (plavozelena) i to me odmah vratilo u djetinjstvo.
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kutija ti je zgodna
p.s zašto ispod slike piše lavanda?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divno!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim ja da bi nama bilo zabavno sa našim malim majstorima. Baš ste lijepo napravile...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e moja Gogs kod mene ti nema planova nego kak se stigne..ali eto ipak sam napravila pripadajuću stolicu koja će ići uz stol,na stol sam uspijela nanjeti krakle bez neke gadne muke kao prvi put..inače sam napravila glupost jedva sam pogodila boju za stol kao ladice naravno da sam bila bacila u žaru čišćenja kanticu s bojicom..bedača..imate pravo za spužvicu nisam se toga sjetila morat ću otet auto i otić u dućkas jer MM nikako da mi donese lak u spreju..ko da sam ga molila da donese ptičijeg mljeka..
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Jako lijepo, volim uredno i profinjeno,! Baš sam ti htjela predložiti valjkastu spužvicu ali me Sandra preduhitrila, a što se tiče cracklea, i ja sam imala taj problem, predebeli sloj i ružno raspucvanje,mislim da gel treba dobro, dobro promješati , da postane jako tekuć, čini mi se da je onda malo ljepše raspucavanje...Čekam sliku cijelog stola, pozdrav
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Moj savjet: ako ne želiš da ti se vide potezi kistom uzmi valjak od spužve. Brzo ide i ne ostaju nikakvi potezi, premaz je savršeno ujednačen.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
to je onda za vikend gotovo. Čekamo slike
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
probat ću i boju za beton ali imam samo cigla crvenu..no ipak danas sam gotova sa farbanjem stola i stolice ..he sutra navečer ću počet lijepit salvetice juuuppiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |