frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 12:32 |
otvorit cu temu jer, nekako, osjecam da cu i dalje raditi ponesto ovom tehnikom...
Evo nesto za moju sestricu koja obozava kale.. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Premjestit cu svoje radove pod ovu temu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično frida!
![]() |
|
![]() |
|
jako volim lavandu i sve vezano uz nju
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno,Frida
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bravo, odlična ideja za vazu s lavandom!
|
|
![]() |
|
hvala, hvala....obecajem da cu opravdati vase pohvale s novim radovima...
|
|
![]() |
|
kopriva ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
fantastični radovi!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Odlično, masline, lavanda, školjke - jel to znači da si s morske strane ili? Dobro je da si otvorila svoju temu da te ne tražimo posvuda, nastavi s postavljanjem svojih radova
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frida prekrasno....ali ja od tebe i ne očekujem drukčije nego da je prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako lijepo....bravo frida
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Frida radovi su ti jako lijepi
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Gogs jesam, na moru sam...
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
lavanda i Hvar ????
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Obožavam masline!!! Pohvaljujem!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Običnu konzervu si pretvorila u nešto prekrasno, divne su mi školjkice
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nije Hvar...ali vezana sam za dva otoka u ZD arhipelagu...
|
|
![]() |
|
pa gukni golubice, što si tajanstvena!!!???!? |
|
![]() |
|
pa napisala sam..ja sam u ZD, a često odlazim na Ugljan ( Kukljica) i na Ravu...nije to nikakva tajna... ekipa to vec zna...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |