Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bome jesam. A šta mogu sad se pojavila neka narudžba za uskrsnim motivima a to se ne dešava baš često, pa treba onda to iskoristiti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Ženo draga kako si se ti naradila!!
Bravo, ne mogu ništa izdvojiti sve me oduševilo ![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
hvala dori-st nje frosti sve samo pitorico |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme, koliko lipih radova, stvarno si bila vrijedna, moram sve još jednom pregledati, savršene su boce, je li to frosti?
I još kombinacija sa pjatom,mmmmmmmmm, pa ovi uskrsni pjati, odlično, oduševljena sam.
![]() |
|
![]() |
|
Neki novi radovi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala hvala, vidim ja da obje volimo cvijeće i pitorico posvuda. I boje boje puno boja.....odmor za dušu i um
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga,evo san pogledala cijelu galeriju,iznova,i ne mogu se nadivit,kao da si za moju dusu radila,preprekrasno ti je sve odreda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje baš sam sretna što vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve je prekrasno, prekrasno, prekrasno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
žuti serijal,posebaan
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje umjetnice
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajmeeee što su ti radovi lijepiiiiiiiii.
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Sve super, žute ruže - mrak!
|
|
![]() |
|
Imam samoljepljive trake u više širina (Pevec odjel farbi i lakova) Onda oblijepim dijelove širine koje želim rub i kistom u istom smjeru od trake prema rubu predmeta farbam željenom bojom ruba. Kad se dobro osuši polako skinem trake...i eto ruba
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kako radiš rub, kao Leonarda sa starim poklopcem ili... otkri nam tajnu molim te!
|
|
![]() |
|
Tanjur sam našla u pevcu, to je više kao plitka zdjela. Da rub sam sama radila |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vraćamo se u formu, sve pohvale ali ja bi izdvojila bocu sa maćuhicama i tanjur sa žutim ružama. Gdje si kupila tanjur i da li si sama radila rub
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Komplet sa žutim ružicama je vauuuuuu
|
|
![]() |
|
Ja obožavam boje a onda se to i vidi na mojim radovima, kaj ću šarena sam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |