|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala draga.... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Tvoja djela sam već odavno prestala komentirati, znaš da su mi sva
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala curke...baš mi je drago da vam se sviđa ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
Već sam to rekla na drufom mjestu, stvarno presavršeno!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
fantastično! odličan poklon
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala...drago mi je da ti se sviđaju ![]() Ove sam napravila prijateljici za rođendan ![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() |
WooooooooooooooooooooooooooWWWWWWWWWWww!!!!!!!!!!! Koje sliiiikeeeeee!!!!! Ja imam jedan lijepi afrički motiv u dnevnom, sliku je naslikao kolega moga očuha na platformi (Nigerijac), ali i ove tvoje slike nisu niš manje originalne!! Svaka čast! Da li ih prodaješ?
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
hippy, i meni bu skoro rojsni dan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
hippy...ja stvarno nemam dovoljno riječi da ti se zahvalim na prijateljstvu i na tvojoj pažnji... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
Saaaavršenoooo! ja sam također veliki afroljubac i ovo je doista predivno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
S obzirom da se bliži rođendan mojoj dragoj Miškopiško, a da znam koliko voli afromotive....pogotovo Massai ratnike..... evo njen rođendanski poklon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala curke
![]() .....bit će toga još...kolekcija se širi ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
Hej, jaja su |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ma daj !? Nisam još za to čula ![]() Ja u biti ne decoupiram prava jaja.....ali hvala za info ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
hippy.............
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
Jaja su ti baš lijepa, ja se za izradu tek pripremam, još mi je malo rano. Inače, prijateljica mi je rekla da se salvete mogu lijepiti po jajima sa umućenim bjelancetom, što mislim da je zgodno, jer se onda jaja poslije toga mogu i jesti.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
jako dobroooo....baš su štos
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |