Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:39
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Izzy stvarno imaš moć od starih i neuglednih stvari napraviti nešto čemu se ja divim.
Svejedno su mi tvoji satovi za antalogiju...ja te po njima pamtim!!!
Ali kao što rekoh volim gledati tvoje uratke...

P.S. A gdje si kupovala ove šablone???

Thanx draga! Bit će satova, imam par ideja u pripremi, ovo su tekuće stvarčice koje pokušavam oživjeti malo! Šablone nisam kupovala već sam skidala motive s neta i sama ih rezuckala - veoma je terapijski i nitko te ne dira kad držiš skalpel u rukama! LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:36
Originalno poslano od člana sanjam sanjam napisao:

Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Baš si mi sad dala ideju. Kaj misliš kak bi salveta izgleda preko ovog pletenog? O tome gruntam i nikako da se odlučim to učiniti. Moja pletena košarica je ona ukrasna za cvijeće.

Košara je super, i ja imam nešto slično na mašini za veš za sve one ženske sitnice. Moje iskustvo, kada se stavlja salveta na pleteno, onda mora biti malo veći motiv jer se inače izgubi u onim utorima. Možeš pogledati moj koš za prljavi veš koji sam skoro "prepakirala" u novo ruho, inače je bio odbačen ali sada sam ga ponovno vratila u upotrebu.

Slažem se sa Sanjalicom! Pogledaj i u Kaćinoj galeriji, odamah negdje na početku, mislim da je nanosila salvete na nešto pleteno i da je lijepo izgledalo, ali motiv mora biti veći svakako!
Moj blog

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:29
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Baš si mi sad dala ideju. Kaj misliš kak bi salveta izgleda preko ovog pletenog? O tome gruntam i nikako da se odlučim to učiniti. Moja pletena košarica je ona ukrasna za cvijeće.

Košara je super, i ja imam nešto slično na mašini za veš za sve one ženske sitnice. Moje iskustvo, kada se stavlja salveta na pleteno, onda mora biti malo veći motiv jer se inače izgubi u onim utorima. Možeš pogledati moj koš za prljavi veš koji sam skoro "prepakirala" u novo ruho, inače je bio odbačen ali sada sam ga ponovno vratila u upotrebu.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:29
Izzy stvarno imaš moć od starih i neuglednih stvari napraviti nešto čemu se ja divim.
Svejedno su mi tvoji satovi za antalogiju...ja te po njima pamtim!!!
Ali kao što rekoh volim gledati tvoje uratke...

P.S. A gdje si kupovala ove šablone???

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:23
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:19
Evo malo prerade starih i pohabanih stvari pronađenih na zaboravljenim mjestima, ali još uvijek upotrebljivih! Ovo je jedan pleteni pladanj koji će mi poslužiti u kupaonici za sve one gluposti koje držim na mašini za rublje! Ovako je izgledala kad sam ju pronašla...

A ovako par dana kasnije....

Detalj šablonice....

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 16:29
Ma znam da jesi! Evo, do kraja dana novi uradak, ako se stigne osušiti za fotosession! smile175 Kod mene ti to traaaaje i ide u fazama - dok nađem šta ću mazati, kome, kako, koja boja, itd.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 10:04

Izzy, znam ja da si ti vrijedna ali ja sam mislila na decoupage!!!Tongue

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 20:15
Embarrassed
Moj blog

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 19:59
Izzy, imaš zaista hvale vrijedne ruke i osebujan ukus, zaista sam bez teksta, po drugi put....
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 15:51
Kako nisam?!?! Očistila ostavu, balkon, opeglala tonu veša... i to je samo početak! smile42
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:24
Izzy a ti nisi preko vikenda ništa napravila???Wink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 21:07
Dobro došla piramida i imaš pp! Smile
Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 20:20
Bok,cure,ja sam nova na ovom forumu i zadivljena sam vašim radovima.
Ako koja ima malo volje da mi objasni malo osnove decoupage tehnike,pogotovo kako dobijete taj starinski izgled.Nešto sam već pokušavala raditi,ali mi fali još puno prakse i znanja..volje imam.smile143Hvala!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 17:51
To je decoupage papir, mislim da sam ga kupila u Chemacu. Ako pogledaš dalje moje mazarije, vidjet ćeš motive bolje na kutijicama i šalici, ovo je bio tanjur za frendicu, jako davno...
Moj blog

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ajme koji motiv...gdje si nabavila ove prekrasne ribice?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 15:28
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Hvala cure, evo dobila sam i neke narudžbe na temelju one vintage Italy kutijice - netko hoće nekome nešto originalno za rođendan... Radujem se!
Proljeće, ajmo akcija - 2K lak je skroz lagan a što kažeš profinjeno izgleda!Big%20smile

Draga moja ne da je profinjen nego je smile128

A što se tiče 2K laka prvo mi moraš to sve uz jednu kavicu objasniti i onda ja krećem u akciju....mislim....budući da si ti već to doktorirala...nadam se da mi budeš prenijela svoja iskustva!!!

Ne brini ja plaćam kavicu a ti predaješ....LOLLOLLOLWinkWinkWink

Ja sam ti danas inače na Baileys-u ali mi ćemo ipak piti kavicu kada se vidimo!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:50
Pravosudni ispit?! Uh, to mi se ne sviđa, al' ti budem rekla da....sam printala motive (govorim o onoj Italija kutiji) na 80 gr papiru u kopiraoni na fotokopirnom stroju. S obzirom da je papir dosta debel, prije nanošenja sam ga samo kratko uronila u vodu, malo potapkala papirnatim ručnikom da se upije višak vode, zatim nanijela ljepilo na stražnju stranu motiva, zakeljila (profesionalna terminologija!) na kutiju i onda nanijela ljepila na prednju stranu kao kad normalno lijepiš slavetu. To je cijela mudrost! Approve Inače sam pokušala printati na tanjem papiru na svom ink - jet printeru i motivi su mi se razmazivali, treba biti malo kvalitetniji printer! Jesam bila detaljna? Koliko sam dobila? Sleepy
Moj blog

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:38
Molim te objasni kako radiš sa printanim papirom (printaš li na 80 gr ili na 100 gramskom papiru, treba li ga namočiti, treba li za premazivati nečim prije ljepljenja, možda poslije, uf... pitanja kao na pravosudnom ispitu... pusa, pusica ali ja sam debela znatiželjnica i sve moram probati a sad ipak, malkec prije i pitam
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 17:21
Hvala cure, evo dobila sam i neke narudžbe na temelju one vintage Italy kutijice - netko hoće nekome nešto originalno za rođendan... Radujem se!
Proljeće, ajmo akcija - 2K lak je skroz lagan a što kažeš profinjeno izgleda!Big%20smile
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.