bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e to ti je velika misterija...svi su poludili za tim salvetama, to su salvete australske firme ashdene, bilo ih je za kupiti u intersparu al im je nestalo, navodno će dobiti idući tjedan... ja se toplo nadam.....ali te salvetice stoje sa posuđem iste firme a ne s ostalim salveticama....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ajme bubice, kako je slatko....predivno je, jesi li kidala komad po komad pa spajala ili imaš neku tajnu tehniku
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hvala!!!
da, da, komadić po komadić...a gdje bi mi ostalo da se vidi stiropor sam lijepila sitne komadiće bijelog dijela salvete...i to pincetom....terapija za živce ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovo zadnje je mrak jaje!!! Stvarno ne znam šta bih rekla da ti dočaram kako mi je lijepo...ma super je...bravo!!! |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jaje prekrasnoooooooo!!!
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
danke danke!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
zbilja imaš živce na hoziće ,prekokrašno dovuci ručice i do mene,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja znam tko će imat naaaaajljeeeepšuuuu uskršnju košaricuuuu!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
znam i ja....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Bubimirka, imam question! Koju nijansu boje si koristila za onu preslatku kutijicu s anđelima na str.11? Je li to bijelo, bež, ivory?
|
|
![]() |
|
u pravu si, ivory. to su one goya boje u tubama iz lumosa.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lijepo, lijepo, sa trenutno najtraženijom salvetom..............
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Savršeno! Ja stalno dosadno molim isto otkad sam ovdje.Molim te ako ih ugledaš kupi mi paket.Iako bude još sličnog malog cvijeća molim te. Poslat ću ti paketinu čokolade
|
|
![]() |
|
i ja sam ih naručila, no u sparu ih trenutno nema, navodno će dobiti idući tjedan, pa ću sigurno kupiti cijeli paket i ostavit ću ti.....samo drži fige da ih dobe...
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Molim te molim te ako bude kupi mi cijeli paket. Hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala. Držim fige od sad pa dok ih ne dobiju.
|
|
![]() |
|
Bubi i ja ću ti otkupiti par komada ako ih nađeš...
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
postoji lak/ljepilo za porculan koji se peče u pećnici neko vrijeme pa se onda smije prati..kad sve pofarbate i zaliepite salvetu premaže se time, stavi u pećnicu i to je to...
moj je od hobby linea - porzellan potch i košta 20,50 kn u mileru u city one-u. to je mali - 50 ml
A da li i salvetu ljepiš sa tim ljepilom ili sa običnim pa ti ovo služi samo kao zaštitni premaz?
|
|
![]() |
|
to služi i za jedno i za drugo, no pošto je ovo skuplje onda ja lijepim običnim ljepilom a na krakju sve premažem ovim za porculan...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
pečeš li ga na jajčekima ili ne ? Bojim se da od plastike ne dobijem kajganu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |