Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 49> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hibiskus je stvarno prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da baš sam vesela nisam ga nikada imala i ne znam puno o njima, ali čovjek se uči dok je živ, pa tako svaki dan s vama i od vas nešto naučim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...Triša...hibiskus je...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....hvala, Alisa na odgovoru...malo me bune ovakve dracene što im ide lišće iz zemlje....imam još jednu sa zelenijim listom i ona se dobro priviknula na stan....to prodaju pod MIX pa se ne zna što je, a cijena je vrlo pristupačna - 12, 00 kn.....
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Super su vam prinove,Manci, dracena je to "neznano2,ali koja,sad ne znam tacno.....Imala je i ja i uginula mi,i to odjednom ,bez najave
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči super biljčice, a tek kada procvjetaju.
Lily - ja ga imamod lani nije mi cvjetao, a ove sam godine kupila još jednog.
Oba imaju vani listiće, tako bih željela da mi barem jedan procvjeta, što naravno želim i tebi.
Kako hje sutra 8.mart, a mm ima uvijek običaj iznenaditi me nekom biljčicom - ovaj puta je to prekrasan
hibiskus
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja sam danas kupila afrički ljiljan. Slikat ću ga kad naraste i procvate.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Manči izgleda da je i kod tebe došlo nešto lipo za ponoviti se, baš su lipe biljkice uživaj u njima duuuuuuugooooo
|
|
![]() |
|
![]() ...pitar, gnojivo , majčina dušica sa mirisom na limun
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...i ja danas trgovala...
![]() ...prkos i niska cinija
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja se slazem da je izbor divan
![]() |
|
![]() |
|
Super Slavonka
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasan izbor cvijeća
![]() Kako će ti biti divno kad sve procvate
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
hvala Jasmina.Danas sam bila u plodinama i konačno su dobili cvijeće,nisam se mogla odlučit šta bi pa sam za ovaj put uzela samo to a idući tj.idem po još.Sve lukovice izgledaju zdravo i nisu ni skupe kako znaju biti.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
WOW
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
ja sam se danas malo ponovila
kane
![]() gladiole
![]() kala
![]() suncokret i lijepi dečko
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Evo lantana baš sam pogledala 22 kn, a preslatka je stvarno, no bit će kod mojih mladica, pa ću ti već poslati. Inače zove se crassula rosularis.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Triša ne trebaš slati samo se nisam mogla načuditi da toliko košta, ja tu kupujem samo u Konzum i cijene su puno veće.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pa lanrana - možda 23, sviđa ti se mogla bih ti poslat jednu za sve ono što si ti meni, a i ova ima neke mladice sa strane, pa ako ćeš malo čekati - isto dobro.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |