pomoc oko uredenja vrta |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:58 |
|
Pogledaj malo slike vrtova cura sa juga.Hoya,Lantana,Manči,Iris....da ne nabrajam jer ću nekoga izostaviti,no vidjet ćeš već koje su slike sa mora.Budeš samim time ideje dobila
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7
*Moderator Foruma
DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:27 |
|
moze slikam vrt odmah sutra..
|
|
![]() |
|
shasha
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:21 |
|
Maslacak,dobro nam došla!
Uslikaj ti svoj vrt i otvori temu u moj vrt ili pomoć kod uređenja.Dobit ćeš puno korisnih savjeta a nači će se i biljaka pa da sve ne kupuješ.
Bilo bi dobro da napišeš i šta bi htjela,kako da izgleda tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
maslacak7
*Moderator Foruma
DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:14 |
hello svima.. evo trebam malu pomoc.. posto sam nova tu i neznam jos nikoga moze li mi tko dati savjet gdje se mogu nabaviti kakve zgodne biljcice za vrt u kojem nema nista .. naime tek sam se doselila i sad se tek snalazim.. sad sam u dalmaciji i nemam pojma sta tu dobro uspijeva ...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |