Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:54
To su visibabe. Za đurđice je još puno preranoWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:30
proljeće je tebi već doslo na vrata,nego jesu li ono zadnje đurđice?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:28
I evo šta me veseli:
Ostalo nisam stigla poslikatiCryCry
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:53
Ovo sam za Božić kupila na želju starijeg sinčića mali (valjda čempresićConfused) sav je u šljokicama. Bilo mi ga žao pa sam ga piknula u teglu...polagano napreduje i sa svakom kišom ima sve manje šljokica, uskoro ću vidjeti što se zapravo krije ispod njihWink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:48

Od kad sam čuvarkuću maknula iz tegle (početak prosinca 2008) ona se utrostručila -očigledno ne voli biti u teglici

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:47

Samo jedan mali pogled na dio cvjetnjaka...polagano se počinje nešto pojavljivati...naznake budućeg života su prisutne:

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:45
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

s obzirom na tvoju energiju nevjerujem da ces dugo morat cekat da se formira vrt
Hvala ti samo iako sam vještica ipak nemogu toliko ubrzati rast biljaka i srediti financijsku situaciju da u roku keks napravim sve što treba napraviti.LOLLOLLOL
A možda da sutra uplatim loto???ConfusedWink

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:43

Još imam par biljčica za poslikati...opet me ulovio mrakCryCry pa me bilo strah stajati po cvjetnjaku da nešto ne pogazimConfused

Uglavnom Branka je oplemenila i moj cvjetnjak i kuću - zato Branka još jednom veliko hvala (ne na cvjetekima oni se ne hvale) nego zato što si bila TIsmile78smile79

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:41
s obzirom na tvoju energiju nevjerujem da ces dugo morat cekat da se formira vrt
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:40
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:38
Zašto mu žute ova dva listića?????CryCryCry
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:37
Nastavak biljaka koje su promijenile adresuWink

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:36
Hvala Rose...za par godina se nadam da će poprimiti oblik koji sam mu namijenilaWink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:33

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:32
Bravo mamaa,malo po malo bude to krasan vrt! smile161
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:29

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:28

Da Vam predstavim biljkice koje su se od naše Branke preselile kod mene:

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 21:18
Mama u pravu si, u vikendici imam veliki teren i tamo sam na sto čuda - htjela bih, a previše mi je, pa imam manji cvjetnjak, a ovdje ovih 50 kvadrata dvorišta mi je dovoljno, iako stalno kukam da bih voljela više.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 20:27
Niho ponekad je malo ljepše od velikogSmile
Bitno da se iskoristi najbolje od onog što imaš...mnogi naši forumaši rade čuda u stanu, a kamoli na balkonima, a tek na jednom ili dva metra zemljesmile99
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 17:57
blago se vama ,i ja bi voljela stvarno imati veliko dvorište, a mogu zamisliti koja će tu ljepota da sve niknesmile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.