|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala...drago mi je da ti se sviđaju moji radovi.. ![]() Anđeli i slike na platnu su rađeni sa dvokomponentnim lakom za raspucavanje Sottile... Kupljen je u Lumosu i tamo se održavaju radionice na kojim se radi s tim lakom.... Lak je malo skuplji...ali vrijedi svaku kunu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
hvala ti lijepa na odgovoru..imaš pravo..mislim da za lijepe odnosno korisne stvari netreba gledati na svaku kunu..
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
Mogla bi ti ponijeti fotić i prenijeti nam dio atmosfere sa sajma salveta...možda nas zaintrigiraš pa vam se idući puta pridružimo...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Dobra ideja Dada ![]() Iako su svoj dolazak najavile i neke cure koje žive van Zagreba ...budemo malo pofotake za sve vas koje ne budete s nama ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
Hippy, sretan rođendan i još puno puno decoupage godina i lipih radova.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga na lijepim željama ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
Sretan ti rođendan Hippy. Šaljem ti puno lijepih želja iako se nismo upoznale "offline". Ja sam svakoga zamislila kako izgleda i baš me briga. Puno ti radosti želim i naravno, lijepih salvetica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti draga na lijepim željama ![]() Sigurno me zamišljaš ko neku otkačenu hipijevku, sa cvijećem u kosi.... razigrane i bujne mašete... ![]() ![]() Daleko sam od toga fizički....ali vjeruj mi...tako se definitivno osijećam ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
Ja sam te zamislila ko otkačenu verziju Severine, po ovoj slici sa strane. Pa ko da je važno kako ko izgleda. Moramo se svi slikat jednom da znamo kakvi smo.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....seve...seve---seveeeeeeee...hippy ja te jako jojim ali ovo je bilo jace od mene milena....SEVEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
Sa zakašnjenjem očito pridružujem se čestitkama za rođendan sa željom za još puno ovakvih predivnih uradaka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti...
..nikad nije kasno za čestitke ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
sorry..
![]() ja više ne trzam za rođendanske čestitke i slavlja,puno nas u familiji ima tako da sam ažurna samo za naše klince 1,5g i 2,8g..hehe oni se jedini jako vesele roćkasima
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
dolaziš li na sajam? voljela bih te upoznati a i druge salvetoljupce sa foruma..pa ako ste se već dogovorile(dan,sat)mi javite..i naravno znak raspoznavanja (salveta za uhom |
|
![]() |
|
![]() |
Sorry, tek sam sad vidjela ovaj tvoj post ![]() Da, bila sam na sajmu, oba dana....od 16-19 h ![]() U subotu je bilo puno više posjetitelja.....većinom cure sa decoupage foruma i sa nakita snova..... Bilo je super.....salveta kao u priči....puno smijeha, novih poznanstava...dogovora za kavice... Nadam se da ćemo prije ljeta još jednom organizirati ovakav sajam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Neki novi radovi....stakleni tanjuri fi 35cm...
Jako loše uslikano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
Ali zato lijepo napravljeno!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Eto, baš mi je dragao da ti se sviđaju, bez obzira na kvalitetu fotki ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |