Slike gljiva |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odspavala sam par sati i sad sam na Forumu odlučila malo pogleati što ima. Ako budeš ti imala kakvih novina javi prije ti meni, bez obaveze. Ja ti se svakako javim . ![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
O bok Zvonkice,ti si kao i ja noćna ptica i pretražuješ forum.Naravno poduka za gljive važi a gljive počinju uskoro....Javi se..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Super Jagodica, naš dogovor vrijedei za poduku???
L |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Odlicno...ja cu se vidjeti s njima krajem aprila,kad budemo svi zajedno isli u planinu pa cu ih pitati da li su zainteresovani..a vjerujem da ce biti,svi su strasno fini... tako da se mozemo dogovoriti i da se vidimo! ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđaju moje slike sa naše izložbe gljiva.Takvih izložbi napravimo 4-5 godišnje.Osim toga družimo se i posjećujemo sa više udruga u Hrvatskoj i u Italiji(Trieste i Treviso).Možda se tako nađemo i sa tvojim talijanima Džomba,ako bude bilo obostrane želje.
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prelijepe Jagoda
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Bože, Jagodice, kakva ljepota!
![]() |
|
![]() |
|
I na kraju one najljepše
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
I još jedna...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Evo još... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Džomba evo slika sa izložbe moje udruge Ožujka u studenom 2008.
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
..uf, uf.... čini se da dijelimo destinacije :))))...a zato je ponekad puuusto i sa dobro skritim tragovima :))) |
|
![]() |
|
Griva dakle ti si Pehinarka a to je blizu mene odnosno na mojem putu prema Klani i Studeni mojim gljiv.destinacijama.Vidimo se kad bude vrijeme..Što se tiče fotoaparata dogovoriti ćemo se...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Moji prijatelji iz Clusona se bave ovim poslom vec godinama,rade i Izlozbe po cijeloj Lombardiji i bas ovih dana je izasao clanak da su pronasli prvi "neku" gljivu koja raste u ovom periodu..ja o tome nazalost neznam nista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
... pehljin :)) ...al ne idem na kave jer se bojim fotoaparata, zrače! :)) bez tih opasnih naprava, možemo se dogovoriti :)))... berem dosta vrsta gljiva i puno vrsta ljekovitog bilja... divlje djevojče iz šume :)))
|
|
![]() |
|
Griva možda to i dogovorimo kad bude vrijeme naravno, neznam iz kojih si krajeva da li si naš(a)sugrađan?
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
....hmm... :)))...moglo bi se dogovoriti kakvo zajedničko gljivarenje kad bude vrijeme ... :)))
|
|
![]() |
|
evo da ja dodam sivke ubrane u studenom a uskoro će biti ožujke i smrčci...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
AJOJ MENI, KAKVA LJEPOTA ( vrištim ), ja imam samo jednu skromnu slikicu ali bacit ću se i ja na fotkanje...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |