Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala leo! Da, kuglicu sam naknadno obojila i naljepila, a to su ti one obične drvene kuglice s rupicom različitih promjera iz Chemaca, stoje tamo gdje i jaja. Nisam nigdje mogla naći kuglice bez rupe pa sam ih morala "čepiti" - nagurala sam komadić papirnatog ručnika umekšanog u drvofixu u rupicu i zagladila, skoro da se i ne kuži! Treba se snaći... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako,jako lijepa kutijica draga
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy radovi su super...
![]() I ja se tjeram da počnem sa tim dvokomponentnim lakom...meni sve stvari s tom tehnikom su nekako profinjene...
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
izzy...kako si lijepo ukomponirala vise tehnika na jednoj kutiji...a kako je samo prekrasna......
![]() kuglicu si naknadno kupila......meni bi trebale takve nekakve a moze i manje......nisam ih vidjela u djiru.... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he he....ja ti volim sve znat, i di ima kaj za kupit, di je jeftinije....sve ti ja to pratim....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ti si kao mala decoupage enciklopedija! Šta bismo mi bez tebe!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
postoji lak/ljepilo za porculan koji se peče u pećnici neko vrijeme pa se onda smije prati..kad sve pofarbate i zaliepite salvetu premaže se time, stavi u pećnicu i to je to...
moj je od hobby linea - porzellan potch i košta 20,50 kn u mileru u city one-u. to je mali - 50 ml. |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Imam i ja neke šalice za uljepšati, ali eto sad si mi dala ideju- |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Dok se ja domognem kompa.... Ma taj dvokomponentni mi je super, ne moraš pazit na smjer nanošenja, a u pukotine se mogu utrljavati porporina prah (to sam utrljavala u onu prvu, malu kutijicu), pigmente (šalica i ova zadnja kutija), a piše i da mogu ići i uljane boje ali to još nisam probala!
Šalicu sam napravila za četkice za zube u kupaonici tako da nisu namijenjene za piće, ali s obzirom da sam ju prelakirala mislim da će se moći brisati mokrom krpom, eventualno kratko uroniti u vodu. Javim kad isprobam, ovako govorim napamet! ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Izzy, već sam ti na početku tvoje teme rekla da sam oduševljena..kutija-zakon. Kako su ti samo šalice krasne
![]() Kako reagiraju šalice kad se peru?
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Patinirala sam nekakvom jednokomponentnom patinom na bazi smole i to je malo ova svijetlija nijansa, a ova tamnija na rubovima (uglavnom) je uljana boja u nekakvoj smeđoj nijansi! A što se motiva tiče... samo su ona slova na poklopcu salveta, ostalo su printani motivi s neta (trebalo mi je valjda 3 dana dok sam našla šta sam tražila i obradila) i šablonice... Mix media tj. svašta pomalo!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Divna ti je škrinjica za prijateljicu. Sa čime si patinirala, pravom patinom ili nešto homemade? A slike su s interneta ili si nekim čudom negdje našla tako divan papir/salvetu? Jako lijepo radiš, zaista. A one kutijice od kartona su i meni super. Ima za kupiti cijela ploča, samo kad ju izrežeš nije tako dobro slijepljena kao kad već kupiš gotove komade. |
|
![]() |
|
Hvala Franjica, malo sam se sam ispraksirala s tim crackleom, inače nikako na zelenu granu s njim!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kutijica fenomenalna i baš takvu trebam fala na ideji a iznad svega mi ipak u zadnjem pregledavanju bila šalice s ribicama i cvetekom - fenomenalno raspucavanej!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Odmah u podrum ih tražit i u akciju!!!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Kutijica je fantastična
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
da, imaš pravo...stoput sam pomišljala i na šperploču no ne možeš ju naći u točnim dimenzijama, to je uvijek problem....
uvijek si razmišljam kako bi bilo super imat nekog stolara koji bi radio kutijice, a da mu ja kupim drvo....drvene ploče u ikei su prejeftine, ja sam veliku dasku 80x20 platila 14 kn.... no opet dobro si se ti snašla i bez drveta mogu ti ja reći... ![]() |
|
![]() |
|
Da, problem je naći tako debeli karton, već sam skoro bila odustala od traženja. Sklopila bih ja i od drveta, al se treba pozabavit pronalaženjem i rezanjem nekakve tanje ploče = complicated! Problem je kad i trebaju baš određene dimenzije za nešto...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |