Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kat.rea nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kat.rea nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kat.rea nudi-traži
    Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 19:12
Ja imam jesenske zvjezdane, niske - roza-lila boja. Svake godine ih jako puno bacam, pa ako netko želi, javite se za sadnice.
Također imam gliciniju ( wisteria) koju mogu zapelcati ove godine.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 22:30
Pa šteta da cvijeće  propadne, javljam se ja za nešto zvjezdana, imam mnogo prostora pa bum ih udomilaTongue, ako su drukčiji od ovih koje imam:

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 16:31
SilveK , baš su isti takovi, ali ako želiš javi na pp.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 16:38
Također imam tayberry, (negdje sam to već napisala), do sada ga nisam razmnožavala povaljenicama jer nisam znala da može tako, nego samo vadila iz zemlje mladice koje su potjerale iz korijena. U jesen sam nešto podijelila, nadam se da će prezimiti one koje su još ostale na vrtu, ali to sam obečala Triši, znači za ovo proljeće ih nema više, ali za iduće .... javite se pa bumo pelcali.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 23:10
Danas sam presađivala amarilise i još ću slijedećih dana ima i biti će bebica. Imam crvene i šatirane, obje vrste su starinske, prije 30 godina stigle samnom iz Slavonije. Slika nažalost nemam.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 08:40
A mogla bi se ja prijaviti i za crvene i šatirane od svakog po jedan?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 10:21
I ja ako bude još viškaBig%20smile
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 16:58
Može meni sadnica glinicije,pliz
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 19:56
OK curke, amarilisa će biti, a nadam se i da će ovi moji "odrasli"cvjetati ove godine pa ćete vidjeti kakvi su.
Antune gliciniju povaljujem ove godine, pa će nadam se biti sadnica slijedeće.
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 19:58
Hvala što misliš na mene,a koje je boje?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:50
Antune odi u "Moj vrt u slikama" pogledaj moje "Naše dvorište".
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 23:49
 Imas jos koji amarilis ( šatirani) ?
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:01
a,pogledat ću
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:14
Ovo sam jučer izvadila - 2 glicinije
i 3 smokve
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:20
Smokvu sam jednu obećala Shashi i još je netko tražio, pa tko želi neka pošalje  adresu na pp. Smokva je mjesečarka, prvi put zori u 6. mjesecu, a drugi urod je od 9. mjeseca do mraza.
Također tko želi jesenske zvjezdane molim da pošalje adresu na pp.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:36
Želi li netko mentu i melisu?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:47
kat.rea ako bude lukovica amarilisa dovoljno molim vas zapisite i mene. menta mene zanima
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 12:31
A jel za mene glinicijasmile43
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 18:08
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Smokvu sam jednu obećala Shashi i još je netko tražio, pa tko želi neka pošalje  adresu na pp. Smokva je mjesečarka, prvi put zori u 6. mjesecu, a drugi urod je od 9. mjeseca do mraza.
Također tko želi jesenske zvjezdane molim da pošalje adresu na pp.

Nisam znao da se tako zove moja smokva.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 18:41
Antune pošalji adresu na pp.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.