kat.rea nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 19:12 |
Ja imam jesenske zvjezdane, niske - roza-lila boja. Svake godine ih jako puno bacam, pa ako netko želi, javite se za sadnice.
Također imam gliciniju ( wisteria) koju mogu zapelcati ove godine.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa šteta da cvijeće propadne, javljam se ja za nešto zvjezdana, imam mnogo prostora pa bum ih udomila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
SilveK , baš su isti takovi, ali ako želiš javi na pp.
|
|
![]() |
|
Također imam tayberry, (negdje sam to već napisala), do sada ga nisam razmnožavala povaljenicama jer nisam znala da može tako, nego samo vadila iz zemlje mladice koje su potjerale iz korijena. U jesen sam nešto podijelila, nadam se da će prezimiti one koje su još ostale na vrtu, ali to sam obečala Triši, znači za ovo proljeće ih nema više, ali za iduće .... javite se pa bumo pelcali.
|
|
![]() |
|
Danas sam presađivala amarilise i još ću slijedećih dana ima i biti će bebica. Imam crvene i šatirane, obje vrste su starinske, prije 30 godina stigle samnom iz Slavonije. Slika nažalost nemam.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
A mogla bi se ja prijaviti i za crvene i šatirane od svakog po jedan?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I ja ako bude još viška
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Može meni sadnica glinicije,pliz
|
|
![]() |
|
OK curke, amarilisa će biti, a nadam se i da će ovi moji "odrasli"cvjetati ove godine pa ćete vidjeti kakvi su.
Antune gliciniju povaljujem ove godine, pa će nadam se biti sadnica slijedeće.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Hvala što misliš na mene,a koje je boje?
|
|
![]() |
|
Antune odi u "Moj vrt u slikama" pogledaj moje "Naše dvorište".
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Imas jos koji amarilis ( šatirani) ?
|
|
![]() |
|
a,pogledat ću
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Smokvu sam jednu obećala Shashi i još je netko tražio, pa tko želi neka pošalje adresu na pp. Smokva je mjesečarka, prvi put zori u 6. mjesecu, a drugi urod je od 9. mjeseca do mraza.
Također tko želi jesenske zvjezdane molim da pošalje adresu na pp.
|
|
![]() |
|
Želi li netko mentu i melisu?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kat.rea ako bude lukovica amarilisa dovoljno molim vas zapisite i mene. menta mene zanima
|
|
![]() |
|
A jel za mene glinicija
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Nisam znao da se tako zove moja smokva. |
|
![]() |
|
Antune pošalji adresu na pp.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |