Hoyin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ću Danas Triša posaditi u posudice to što sam ti već dala. Kad se nađemo bit će već spremno - samo stavi u viseći vrt (jastučaca imam dovoljno, samo zvončiće).
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam ljuta - mislila sam da je samo jedna vrsta u posudi od sladoleda- pa sam shvatila najprije da je sve trava, onda si mi rekla da je to nešto viseće, ali sada više nisam znala što je što.Jednu vrstu sam posadila-nadam se da je to ta viseća, a nešto nisam znala što je jer su mi psi iskopali.
Stvarno moraš doć k meni i vidjeti što fali, ali i uzeti ako ja imam nešto za tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I je danas sunčano, ali nam za ponedjeljak najavljuju kišu. kad je tmurno imam problem - pljesnivi mi vrh zemlje, a to me izluđuje.
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nece hoya,stizu napokon suncani dani
![]() |
|
![]() |
|
Viiidiš da sam bila ko bubica. I mazila sam i pazila svaku biljčicu. I tako da znaš: prije nego uđem u kuću prije idem kod biljčica.
Sad mi je Triša dala ideju za natpise.
U subotu mislim sijati. Nadam se da me vrijeme neće ometati.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A ja te napala da si lumpala, a ti toga posadila čudesa.
Što se trave tiće ja imam travnjak i svake godine je poslije zime slab, onda ga pograbljamo, pospemo malo umjetnog gnojiva prije kiše (mi to smo MM i ja, travnjak je njegov, jer Slavonac mora nešto kositi) i uvijek se oporavi, neznam točno da li je i s dihondrom tako, ali ako ima malih listića znači da je krenula. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ti si bila stvarno vrijedna
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Znaš šta Triša, ja ću doći kod tebe ponovo sa kutijom od sladoleda i bočicom sjemena dihondre.
![]() Onaj jastučac su ti bile one male sadnice u kutiji i zajedno s njima su bili plavi zvončići.
Nema veze, ima kod mene i za tebe i za mene !
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, pa ti navalila s poslom. Dobro si to sve uspjela posijati, posaditi, kad to sve krene biti će toga i za ostele ljubitelje cvijeća.
Dakle dobila i ja taj "jastučić" koji hvališ - posijat ću ga sutra.
Ruže pod bocom vidim uspješno napreduju, a trava će ti se sigurno oporaviti, ako ne ima kod mene sjemena
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo dokaza da sam bila vrijedna i da nisam mirovala. Sadnice koje sam dobila od Lantane uredno su posađene, kao i sadnice koje sam obećala podijeliti. U vazi je za ovu godinu zasađena svjetlo lila ruža, biserak, u bocama pajasmin i nar (šipak), mušmula, njevica, pacifička krizantema, ostići, kampanule, trava (Lantanina, za sada u jednoj posudi), lantane ...
![]() ![]() A ovo je razlog zašto okrećem glavu od vrta i dvorišta, rjetko silazim i ...
Dihondra kojom sam vam se toliko hvalila, na koju sam bila ponosna ove godine nije izdržala temperature ispod nule.
Od tri ovakve površine ova je najbolja. Ipak se nazire pokoji zeleni listić pa se nadam da će se ipak oporaviti. Ostalo je mislim uništeno.
Jednostavno, ne znam od kuda da krenem na tim površinama!
|
|
|
|
![]() |
|
Nisam lumpala, bila sam dobra ko bubica.
Malo me lupilo, više gledam što vi radite nego što sama radim.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma stvarno Hoya vidim ja da si se ti umorila od lumpanja ovih zadnjih dana.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Obećajem, danas, sutra ću sve napisati ! |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hoya se "zaljenila" i već 6 dana ništa nije radila? Ali biti ćemo strpljivi i doći će to krasno vrijeme i onda ćemo puno tu čitati i naučiti.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
E ovo je pravi opis stvari
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Nema ništa ljepše nego kad nekoga razveseliš, pa makar i s malim biljčicama.
Korijenko, nadam se da će se sve primiti. Horti, ja sam krenula s juga, prema sjeveru Hrvatske, ali imam ja za tebe i tvoj kamenjar biljčica i sjemenki, ali neka malo otopli. Gio, imam ja veza i preko granice pa javi ako nešto trebaš. Prošle godine sam imala goste iz Novog sada, možda dođu i ovu godinu, pa pošaljem po njima. Triša za tebe sve u plavo-ljubičastoj nijansi, nisi valjda mislila da sam te zaboravila. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala! Svi smo sada napeti.
Osjećam da je ovdje na forumu slična atmosfera kao na startu neke utrke.
Svi nabrijani, dodajemo gas, još šjafamo na mjestu, a kad krenemo ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne, ne Horti niti na jednom paketiću ne piše Horti
![]() Ali to ne znači da baš ni jedan klijančić neće krenuti k tebi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
srecna sadnja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Isporučila mi je Lantaninu pošiljku jer u subotu ne mogu na druženje sa curkama
![]() Lantana,
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |