moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 150> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cesto sam tu,samo sto ne prijavljujem dolazak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Horti kaže da dođe na odmor u tvoj vrt. Pa sam odlučila i ja prošetati. Krasno, a za očekivati je da će biti još krasnije.
Al' ono što je mene 'spucalo' su tvoje orhideje. Ja imam jednu, dendrobioum, snježno bijelu, koja je kod mene 2 tjedna. drhtim nad njom jer bih svakako htjela da preživi. Biljka je bila u totalnom šoku kad je došla k meni. Od šest pupoljaka kolko je imala: prvi se napola otvorio i onda posušio i otpao. Na vrhu su dva pupa otpala neotvorena: jedan jer je očito bio potrgan u transportu, a drugi iz protesta. Tri srednja pupa su pokazala svoju ljepotu: rascvala su se bijele se i smješkaju s fižidera. Zanima me da li ti svoje orhideje iznosiš van iz kuće. Što radiš sa cvijetnim stapkama kad popadaju cvijetovi, da li ih režeš ili pustiš da same otpadnu. Što mi je činiti s orhidejicom kad ocvijeta? Da li da je iznesem na balkon? Kada će cvjetati ponovo? |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a ha! Si ih vidla! Hvala ti na posjeti
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad sam videla orhideje
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ha, sad mi je jasno: datumi od brojčica i sijanja. Ludnica ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma tu se ja motam između poreza i plaća
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neka važno da si tu negdje ! |
|
|
|
![]() |
|
evo meee!!!! Ali nema novih slika pa šutim..........
|
|
![]() |
|
Hana, di siiiiii ?
|
|
|
|
![]() |
|
bude ih još.bez brige
|
|
![]() |
|
Hvala tebi hana. Upravo idem nastaviti sijati. Tu ima i tvojih biljčica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
Samo sam načas skoknula u kuću da ti kažem da ti je santolina upravo na putu. Nisam slala preporukom.
|
|
|
|
![]() |
|
hvala ti adenium ( imam i njih-adeniume
![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Evo hana napokon prošetah i tvojim vrtom i ODUŠEVLJENA sam !Ruže su ti prekrasne,a anđeoske trube(da li imaš sve vrste šta su na slikama?).Bilježim se za pelcere od truba u boji pošto bijelu imam.
A tek hibiskusi? Divno, divno,divno što drugo reći. |
|
![]() |
|
Lilly izbrisala sam
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Htjela bi te pitati o nekim biljkama,a pp su ti pune.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Tek sam sada došla ovdje i moram reći hana sve pohvale,cvijeće ti je prekrasno!!
|
|
![]() |
|
hvala ti Tija
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Otišao tvoj vrt na drugu stranu, nedam ja to, trebao bi biti zaključana tema kao pokazni primjer.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |