Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 58>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 17:33
šalica je fenomenalna!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 17:37
Thanx, i ja joj se radujem!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:05
Prošli sam tjedan poslala upit mailom Offertissimi za one staklene tanjure koje svi traže (24x24 cm), a nema ih u njihovim dućanima još od Božića pa su mi se javili danas - kažu da imaju problema s tim dobavljačem jer je tvornica stakla koja je za njih proizvodila zatvorena. Šmrc... Moram tražit alternativne izvore...
smile43
Moj blog

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:08

šalica ti je super..ona ribica ko da je direktno iz akvarija izašla Smile

a što se tiče tanjura, ...to misliš na one plosnate kockaste? njih je bilo malo prije Nove godine u jednom navratu i poslije opet ništa...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:17
Da, to su ti i tada sam kupila par komada i to je to! Mislila sam da će dobivati, ali nikako pa mi je dojadilo obijati vrata dućana svaki tjedan pa sam ih pitala. Baš mi je žao jer su bili idelani za decoupage, a i prihvatljivi cijenom...
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:20
ma ja mislim da će oni naći drugi izvor...mislim da im je to bio predobar artikl u njihovoj prodaji da bi ga tek tako ispustili :)
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:27
Nadam se, ostao mi je samo jedan veliki i jedan mali tanjur, sakrila sam ih sama od sebe da ih ne namažem, samo za posebne prilike! Smile
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:28
ja sam neki dan uzela ovakvih nekoliko...to su dimenzije 20x10

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:30
Šalica je prelijepa, obožavam iz takvih piti kavu ujutro, odmah mi uljepšaju dan.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:34
I ja sam stidljivo uzela samo jedan takav i dva komada staklenih (ravno, glatko staklo) manjih dimenzija i kad sam bila u dućanu u petak - neeeemaaaa! Ali ovaj tvoj Klimt mi je fantastičan, pun pogodak!
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:36
Originalno poslano od člana sanjam sanjam napisao:

Šalica je prelijepa, obožavam iz takvih piti kavu ujutro, odmah mi uljepšaju dan.

Ja sam ovisnik o šalicama, imam ih pun ormarić i više mi ne stane, ne smijem kupovat nove, a to je taaaako teškoooo! Cry
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:40
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

I ja sam stidljivo uzela samo jedan takav i dva komada staklenih (ravno, glatko staklo) manjih dimenzija i kad sam bila u dućanu u petak - neeeemaaaa! Ali ovaj tvoj Klimt mi je fantastičan, pun pogodak!

hvala Smile

ja poučena iskustvom upravo tih velikih tanjura, ne kupujem više po jedan dva komada jer se uvijek bojim da ih više neće biti...ovih sam uzela 7 komada Smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:47
Dakle, sljedeći put u nabavu idem kamionom! Approve
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 10:21
otprilike :)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 10:36
Izzy...jedva sam dočekala da stvaiš nove radove!!
A šta da ti kažem osim....prelijepo!!!

Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 10:54
Bravo Izzy, šalica je super. Dala si mi ideju što da napravim sa svojima, a ne da samo buljim u njihsmile103
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 16:42
Hvala... Kad bi nam bar netko plaćao da radimo ovo, ahhhhh....smile47
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 11:21
Da ne bude da nisam ništa radila preko vikenda, evo mog zadnjeg projekta s kojim sam se borila nekoliko dana po malo... Još nije gotovo jer moram čekati 10 dana da se patina osuši prije nego smijem lakirati, a lak daje završni dodir! Škrinjica je tematska (Italija) kolegici koja je položila stručni a kojoj je Italija tiha patnja...

Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 11:31
predivno izzy!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 12:20
fantazija....smile93smile93
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.